Solskydd för dina fönster

Gör dina fönster vackra - både från in- som utsidan.  I vår butik hittar du gardiner, rullgardiner, träpersienner, panelgardiner och mycket mer för dina fönster. Det vi inte har färdigt, kan våra duktiga sömmerskor sy åt dig.


Gardiner - hos oss kan du sy upp gardiner som  tex. längder av olika slag (öljett-, veckbands-), 1700-tals rullgardiner, hissgardiner, panelgardiner, kappor. Panelgardiner har blivit mycket populärt på senare år. En anledning kan vara de stora fönsterytor som numera finns i både lägenheter och villor. Genom att  flytta våderna i sidled på vagnar får du såväl ett praktiskt solskydd som en oerhört elegant och flexibel lösning med oändliga variationsmöjligheter.

Vi har ett brett sortiment av rullgardiner i olika färger och vävar, så väl dekorativa som mörkläggande. Rullgardinerna måttbeställs precis efter önskemål. Få saker kan "lyfta" ett fönster som en vacker träpersienn. Dessutom är det funktionellt. Du kan välja bland en mängd kulörer och måtten kan anpassas exakt efter just dina fönster.
Stäng