Varumärken / Långelid / von Brömssen
Långelid / von Brömssen

Tapeter från Långelid / von Brömssen

Långelid / von Brömssen är Emma von Brömssen och Daniel Långelids gemensamma varumärke. I nära samarbete med Ulricehamns Tapetfabrik har de tagit fram kollektioner som innhåller vackra tapeter med motiv av blommor, blad, rutor och ränder. Hares in Hiding, Cornucopia och Oak Tree Tails är några av varumärkets mest populära tapeter.

 
Filtrera nedan eller byt varumärke
Långelid / von Brömssen
1 2 3 4  Sortering: Artiklar per sida:


 

Tapeter från Långelid / von Brömssen

Efter många år i designbranschen grundade vännerna Emma von Brömssen och Daniel Långelid tapetföretaget Långelid / von Brömssen år 2018. Tapeterna har en tidlöst lekfull stil som passar både i moderna och klassiska interiörer. Duon har en gemensam passion för hantverket och en övertygelse om att vackra miljöer kan bidra till vårt välbefinnande. Alla tapeter är tryckta i Sverige hos tapettillverkaren Ulricehamns Tapetfabrik, där de tillverkas i en modern och miljövänlig produktion med traditionella trycktekniker. Emma von Brömssen och Daniel Långelid designar fantastiska mönster, med två olika designuttryck som skapar en spännande dynamik i Långelid / von Brömssens tapetkollektioner. Svenskt designsamarbete när det är som bäst!

 

Långelid / von Brömssen skapar tidlös och lekfull tapetdesign

Några av Långelid / von Brömssens mest populära tapeter är tapeten Hares in Hiding som är ett populärt val för alla hemmets rum och särskilt för barnrummet, Cornucopia som är en naturinspirerad tapet som finns i ett antal vackra färgställningar och Oak Tree Tails som är en uppfinningsrik avbildning av lekande ekorrar. Kombinera gärna tapeten med en dekorativ bård från Långelid / von Brömssen som matchar i både stil och färgskala.

Både Daniel Långelid och Emma von Brömssen har tidigare designat mönster som redan är klassiker för andra varumärken, såsom Dancing Crane och Raphael för Boråstapeter.

 

Handla tapeter från Långelid / von Brömssen hos Engelska Tapetmagasinet

Med Sveriges största sortiment av tapeter hoppas vi att du vill börja inreda ditt hem med oss. Engelskatapetmagasinet.se har ett brett sortiment av tapeter av hög kvalité och i alla prisklasser. Vad du än är ute efter så hittar du det hos oss. Du hittar tusentals tapeter och tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.  Unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 

 

Våra varumärken

Hos oss hittar du tapeter och tyger från varumärken som tex: Andrew Martin, Anna French, AstridBoråstapeter, Charles Burger, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Duro, Engblad & Co, Elitis, Farrow & Ball, Fornasetti, Hanna Werning, House of Hackney, Intrade, Jane Churchill, Josef Frank, Lim & Handtryck, Liberty, Little Greene, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mulberry, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany mfl.


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER