Tyger / Möbeltyger
Möbeltyger

Möbeltyger

Handla möbeltyger med mängdrabatt online. Här listar vi ett urval av alla de tyger vi har som passar till möbler. Kontakta oss gärna om det är någonting speciellt du är ute efter så hjälper vi dig vidare.

1 2 3  Sortering: Artiklar per sida:


Fermoie Flag Tyg
Tyg
3 150 kr

Harlequin Sherbert Stripe Tyg
Tyg
1 840 kr



Liberty Botanical Flora Tyg
Tyg
1 975 kr

Harlequin Sherbert Stripe Tyg
Tyg
1 840 kr

Fermoie Wave Tyg
Tyg
3 150 kr

Sanderson Capuchins Tyg
Tyg
1 290 kr
Designers Guild Cassia Tyg
Tyg
1 290 kr
Designers Guild Molano Tyg
Tyg
1 980 kr
Designers Guild Molano Tyg
Tyg
1 980 kr

 

Möbeltyg på metervara online

Ska du klä om en möbel? Har du en gammal soffa du vill ge nytt liv åt eller en fåtölj vars glansdagar var förbi för många år sedan? Eller är det bara så att du har lust på en förändring? Att byta ut tyget på möbler är ett smart sätt att uppdatera hemmet utan att köpa nytt. Vi på Engelska tapetmagasinet är hundra procent för återanvändning och kan faktiskt påstå att de allra vackraste möbler uppstår på detta sätt. För exempel, att klä om en gammal fåtölj med ett vackert möbeltyg och ställa i vardagsrummet eller hallen, kan faktiskt vara just det som tar ditt hem till nya höjder. Eller varför inte, klä om stolsdynorna på den vackra gamla matsalsgruppen du fick av din farmor i ett nytt, lyxigt tyg. Antagligen får det alla besökare att plötsligt reagera över den nya fina matsalsgrupp du köpt, men som egentligen stått där hela tiden. Hos Engelska Tapetmagasinet handlar du möbeltyger på metervara av hög kvalitet och i en mängd olika stilar. Botanisera bland slitstarka möbeltyger i sammet, linne, bomull och andra vackra, blandade tygkvaliteter. När det kommer till mönster har vi allt från blommiga möbeltyger till mönster med medaljonger och ränder. Är du ute efter ett enfärgat möbeltyg så hittar du även det hos oss, till exempel sammetstyget Cassia från Designers Guild som finns i mängder av färger.

 

Vid köp av möbeltyger är det viktigt att välja ett tyg med rätt slitstyrka. Slitstyrka i möbeltyg anges i Martindale, ju högre Martindale desto tåligare tyg. Möbeltyger för hemmamiljöer bör ha minst 15 000 Martindale och gärna högre om möblerna används ofta. I offentlig miljö slits tyger snabbare och därför rekommenderas minst 30 000 Martindale, men gärna uppåt 100 000. Är du osäker på vilket möbeltyg som är lämpligt? Kontakta oss så hjälper vi dig. 

 

Tyg till möbler från välkända varumärken

Att tapetsera om en möbel eller en hel möbelgrupp är en investering och därför rekommenderar vi att man väljer ett tyg av hög kvalitet och i rätt slitstyrka för att möblerna ska hålla en lång tid. Vi har tyger som passar perfekt till möbler från varumärken som Designers Guild, William Morris & Co, Liberty, Fermoie, Colefax & Fowler, Christian Lacroix, Sanderson med fler. Alla tyger köps på metervara och finns i enkel och ibland även i dubbel bredd. I vår butik i Göteborg har vi möbeltyger från alla de stora tygleverantörerna och i vår webbshop visar vi ett urval av dessa. Är det något speciellt tyg du söker men inte hittar eller har några frågor kring kvalitéer så hjälper vi dig gärna. Ring oss på 031-711 98 50 eller kom in i butiken på Västra hamngatan i Göteborg.


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER