Tyger  Småmönstrade

Småmönstrade tyger till möbler eller gardiner

SMÅMÖNSTRADE TYGER 

Små mönster på tyger

Att använda sig av små mönster på tyg är perfekt när man tex ska klä om en möbel. Ett litet mönster kan nästan uppfattas som enfärgat men ger ändå lite mer liv. Att kombinera små mönster med stora skapar en fin balans i inredningen. Små mönster behöver inte vara tråkiga utan det kan gömma sig en fin blomma eller ett mer klassiskt leopardmönster i tyget. Småmönstrade textilier är fina till både hissgardiner, för att klä om en fåtölj eller sy kuddar - och du alltid något hos oss. 

 

Beställ på nätet eller i vår butik

Mycket finns i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.  Letar du efter ett tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Våra varumärken 

Småmönstrat finns det gott om i butiken. Vi är stolta över att sälja märken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild,  Fornasetti, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Lim & Handtryck, Manuel Canovas, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, William Yeoward, Zoffany med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


 

 

 

PASSA PÅ!

UPP TILL 15% RABATT

I VÅR WEBSHOP

10% vid köp över 2000 kr

15% vid köp över 6000 kr

 

Läs mer

 

FRI FRAKT

Fri frakt när du handlar tapeter eller tyger.

 

HUR VILL DU BETALA?

Välj mellan kort, faktura eller delbetalning.

Få vårt nyhetsbrev

Din e-postadress: *

 

TAPETPROVER

Tapetprover på Morris tapeter

Du kan beställa prov på de flesta tapeter och tyger hos oss. Gör beställningen direkt under tapeten eller tyget du är intresserad av.

 

FÅ INSPIRATION

Inspiration tapeter och trender

Shoppa efter stil >> 

 

LÄR DIG TAPETSERA

Lär dig tapetsera

Få de bästa tipsen >>

 

 

 

Stäng