Tyger
Tyger

Tyger på metervara

Vi har ett stort sortiment med tyg på metervara från välkända varumärken som GP & J Baker, Liberty, Designers Guild, Romo, Manuel Canovas, William Morris med fler. Här hittar du tyger av högsta kvalitet som passar till gardiner, möbler, hissgardiner. Mängdrabatt när du handlar online.

 
1 2  Sortering: Artiklar per sida:
Nya Nordiska 118 Terra Tyg
Tyg
1 015 kr


 

Tyger på metervara

Att använda sig av tyger i sitt hem ger en riktigt inredd känsla. Vare sig du ska ha gardintyger, klä om en möbel eller sy nya kuddar så hittar du tyget online hos oss. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt tyg till olika projekt, oavsett om du är ute efter stolstyg, tyg till prydnadskuddar, tyg till sänggavel, gardiner, möbler och mycket mer. Vi erbjuder designtyger på metervara av hög kvalitet och från kända varumärken. Vi har de flesta tyger till gardiner i de flesta prisklasser och vi tar gärna fram en offert till dig. I vårt sortiment hittar du både enfärgade tyger på metervara samt mönstrade tyger med blommor, rutiga och skotskrutiga tyger, randiga tyger, prickiga tyger och mycket mer.

 

Exklusiva tyger av hög kvalitet

Hos Engelska Tapetmagasinet handlar du tyger av hög kvalitet och i en mängd stilar. Vi har ett fantastiskt utbud av inredningstyger för privat och offentlig miljö. I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som AstridGP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Liberty, Manuel Canovas, Helene Blanche, Mulberry, Nina Campbell, Charles Burger, Josef Frank, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris med flera. Letar du efter tyger som du inte hittar online? Tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig gärna.

 

Sömnad i vår egen syateljé 

Vår syateljé syr upp gardiner, dynor, kuddar, hissgardiner, överkast och mycket mer. Med lång erfarenhet och stor noggrannhet kan vi skapa det du behöver till ditt hem. Vi sköter allt från måttagning till montering. Kontakta oss gärna för en offert. I vår butik säljer vi även rullgardiner från Luxaflex, motordrivna rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintofsar och gardinstänger.

 

Handla tyg från välkända varumärken hos Engelska Tapetmagasinet

Handla tyger, tapeter, färg och inredningsdetaljer online. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER