Stäng
Tyger
Tyger

TYGER
med mängdrabatt

Hos oss handlar du tyger med mängdrabatt! Här hittar du ett urval av våra tyger till gardiner och möbler. I butiken har vi mer och tveka inte att kontakta oss om du är ute efter något speciellt. Skulle du behöva hjälp med sömnad hjälper vår syateljé gärna till med detta. I vårt breda sortiment hittar du varumärken som GP & J Baker, Liberty, Designers Guild, Romo, Manuel Canovas, William Morris med flera. 

 

1 2  Sortering: Artiklar per sida:


Liberty Quill Weave, Jade
Tyg
1 640 kr

Liberty Quill, Jade
Tyg
1 890 kr
Liberty Quill, Lapis
Tyg
1 890 kr
Liberty Quill, Pewter
Tyg
1 890 kr
Liberty Persian Voyage
Tyg
1 890 kr
Liberty Persian Voyage
Tyg
1 890 kr
Liberty Persian Voyage
Tyg
1 890 kr

Liberty Persian Voyage
Tyg
1 890 kr
Liberty Persian Voyage
Tyg
1 890 kr
Liberty Palampore Trail
Tyg
1 890 kr
Liberty Palampore Trail
Tyg
1 890 kr
Liberty Palampore Trail
Tyg
1 890 kr

Liberty Palampore Trail
Tyg
1 890 kr
Liberty Palampore Trail
Tyg
1 890 kr
Liberty Ottoman Spot
Tyg
1 990 kr
Liberty Ottoman Spot
Tyg
1 990 kr
Liberty Ottoman Spot
Tyg
1 990 kr

1 2 

Tyger på metervara

Att använda sig av tyger i sitt hem ger en riktigt inredd känsla. Vare sig du ska ha tyg till gardiner, klä om en möbel eller sy nya kuddar så hittar du tyget online hos oss. Vi erbjuder designtyger på metervara med hög kvalité och från kända varumärken. Hos oss hittar du ett stort utbud tyger på metervara att beställa, i vår webbshop erbjuder vi ca 2 000 olika tyger från mer än 35 olika varumärken. Vi har tyger för både barn och vuxna och oavsett om du letar efter ett tyg med hästar, grafiska mönster eller stora medaljonger så har vi det här. Vi har de flesta prisklasser och vi tar gärna fram en offert till dig när det är lite mer som ska inhandlas.

 

Möbeltyger

Hos Engelska Tapetmagasinet handlar du möbeltyger i olika kvalitet och i en mängd stilar. Botanisera bland slitstarkt möbeltyg i sammet, linne, bomull och andra vackra, blandade tygkvaliteter. När det kommer till möbeltyger är det viktigt att välja ett tyg med rätt slitstyrka. Slitstyrka i möbeltyg anges i Martindale, ju högre Martindale desto tåligare tyg. Möbeltyger för hemmamiljöer bör ha minst 15 000 Martindale och gärna högre om möblerna används ofta. I offentlig miljö slits tyger snabbare och därför rekommenderas minst 30 000 Martindale.

 

Sömnad av gardiner och annan hemtextil

Önskar du hjälp att sy har vi en egen syateljé som syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. Ska du ha lite mer så gör vi även hembesök där vi kan både mäta och ge råd om vad du bör ha. I vår butik säljer vi även rullgardiner från Luxaflex, motordrivna rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintofsar och gardinstänger.

 

Våra favoriter och varumärken

Vi är mest kända för våra tapeter, men vi har även Sveriges största och bästa utbud av tyger för privat och offentlig miljö. En stor del av vårt utbud hittar du online här i vår webshop men alla tyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar, så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som Andrew Martin, GP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Jessica Zoob, Liberty, Manuel Canovas , Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, William Morris med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer online. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% online. 

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer