Stäng
Tapeter / Djur
Djur

Tapeter med djur

Fågelmotiv har man använt på tapeter sedan begynnelsen, och nu finns det allt från leopardmönstrade tapeter till figurativa bilder på elefanter, ugglor, dinosaurier och mycket mera! Hos oss hittar du ett av Sveriges största utbud av djurmönstrade tapeter. Du handlar alltid tapeter med snabb leverans, fri frakt och mängdrabatt online. 

1 2 3 ... 16  Sortering: Artiklar per sida:
Boråstapeter Wild Jungle Tapet
Tapet
599 kr

Boråstapeter Paradise Birds Tapet
Tapet
1 029 kr

Boråstapeter Whales Tapet
Tapet
599 kr
Boråstapeter Up North Tapet
Tapet
599 kr
Boråstapeter Wild Jungle Tapet
Tapet
599 kr

Boråstapeter Paradise Birds Tapet
Tapet
1 029 kr
Boråstapeter Up&Away Tapet
Tapet
599 kr

Boråstapeter Deer Love Tapet
Tapet
599 kr

Boråstapeter Whales Tapet
Tapet
599 kr

Engblad & Co Miramar Gold Tapet
Tapet
879 kr
Sandberg Hollie, Peach Tapet
Tapet
690 kr
Sandberg Antonia Tapet
Tapet
1 090 kr

Midbec Precious Tapet
Tapet
960 kr
Midbec Hilma Tapet
Tapet
735 kr

Cole & Son Savuti Tapet
Tapet
1 515 kr
Boråstapeter Up&Away Tapet
Tapet
599 kr
Boråstapeter Paradise Birds Tapet
Tapet
1 029 kr

Midbec Precious Tapet
Tapet
960 kr
Sandberg Audrey Tapet
Tapet
1 090 kr

1 2 3 ... 16 

 

LEOPARDER, UGGLOR, ELEFANTER, ZEBROR och många andra djur PÅ TAPETEN

Det finns idag mängder av tapeter med olika djur på. Fåglar har man använt på tapeter sedan begynnelsen och är än idag ett populärt fenomen på våra djurmönstrade tapeter. Det finns bland annat tapeter med charmiga fågelmönster av svalor, måsar och flamingos i vår webbshop. Med det är inte bara fåglar som visar sig på våra populära djurtapeter. Det finns nu även en hel del andra djurmönster som toppar listorna, bland annat leopardmönstrade tapeter och tapeter med motiv från det afrikanska djurlivet, däribland tapeter med apor. Det finns även en hel del rent figurativa bilder på elefanter, hästar, ugglor, dinosaurier med mera. Perfekt för tex tapet till gästtoalett, barnrummet, arbetsrummet eller kanske en välkomnande hall. Hos oss hittar du ett brett utbud av tapeter med djur till alla husets väggar. Letar du efter någon tapet du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

VÅRA VARUMÄRKEN OCH FAVORITER 

En favorit hos oss är Juliet Travers vackra tapeter med inspiration från Afrika. Vi är också väldigt stolta över att erbjuda dig som kund ett enormt utbud av tapeter från märken som Andrew Martin, Anna French, Boråstapeter, Baker, Cole & Son, Colefax & Fowler, Duro, David Hicks, Designers Guild, Eco, Emma von Brömssen, Farrow & Ball, Ferm Living, Fornasetti, Hanna Werning, Hibou, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Josef Frank, Liberty, Little Greene, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mr Perswall, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.

 

OM ENGELSKA TAPETMAGASINET

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15 % online.

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer