Stäng

öppettider engelska tapetmagasinet:

 

Vardagar:    10-18  

Lördagar:    10-16 

(Lagret öppnar 08:30 på vardagar)

hitta till vår butik

DU HITTAR OSS PÅ VÄSTRA HAMNGATAN 18 MITT I GÖTEBORG

 

Vi ligger mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. Vår duktiga personal hjälper dig att hitta just det du söker. Välkommen in och bli inspirerad i vår fina butik.

BUSS / SPÅRVAGN
Närmaste hållplats är Domkyrkan, här stannar: 
Spårvagn: 1, 5, 6, 9, 10, 11 
Buss: 16, 25 

PARKERINGAR I NÄRHETEN 
Klicka här för att se information om parkeringsplatser. 
Det finns gott om parkeringar i närheten av oss. 
Utanför på gatan finns en hel del parkeringar, närmaste större parkering finns på Grönsakstorget samt utefter kanalen. 
Andra parkeringar i närheten är: 
-  Kungsgaraget på Ekelundsgatan 
-  Pedagogen, parkeringshus som ofta har plats 
-  Stora Teatern har en större parkeringsplats 
-  NK har ett stort parkeringshus i anslutning 

VÄLKOMMEN IN OCH FÅ PERSONLIG SERVICE

Engelska tapetmagasinet är en inredningsbutik som ligger på Västra hamngatan 18 i centrala Göteborg. I vår butik hittar du allt från tapeter, färg och tyger till kuddar, gardiner och mängder av noga utvald inredning.  Oavsett produkt så är alla våra varor av högsta kvalité. Besök vår butik och låt dig inspireras tillsammans med oss. I vår butik står kunnig personal redo att hjälpa dig med tips och råd för att du ska hitta precis det du söker. 

I tapet och inredningsbranschen sedan 1899

Engelska Tapetmagasinet startade 1899 och är sedan dess är en högborg för tapeter, tyger och färg, mitt i centrala Göteborg. Företaget startade redan 1899 och har sedan dess sålt till både privatpersoner, inredare, målare och fastighetsbolag i hela landet. I över hundra år har vi haft som mission att ta hem vackra tapeter och tyger från hela värden för att visa i vår butik. Vår vackra lokal är en del av vår själ. Det är en gammal bankhall och på väggarna sitter det fortfarande rester av en fantastisk mahognypanel. Något som också förstärker den engelska känslan.

 

HANDLA TAPETER MITT I GÖTEBORG SEDAN 1899

Mitt i centrala Göteborg, i korsningen av Västra Hamngatan och Vallgatan, ligger Engelska Tapetmagasinet. Med personlig service och ett brett utbud av inredning från välkända varumärken, hjälper vi dig inreda ditt hem. Hos oss kan du få hjälp med val av både tapeter, målarfärg, gardiner, solskydd och mattor. Vi erbjuder ett stort urval av designtapeter och textilier från till exempel William Morris, Boråstapeter, Sandberg, Designers Guild, Lewis & Wood, Ralph Lauren, Colefax & Fowler, Thibaut, Manuel Canovas, Mark Alexander, Romo, Mulberry, Carma, Andrew Martin, Sanderson, Zoffany, Villa Nova, Cole & Son, Duro, Nobilis, Farrow & Ball och Little Greene.

 

Besök oss gärna i vår butik på Västra Hamngatan 18 i Göteborg eller på vår hemsida där du kan handla online och se stora delar av vårt produktutbud. Behöver du lite mer hjälp är du alltid välkommen att boka in en privat konsultation hos oss, eller bjuda hem oss för att hjälpa till på plats.