Stäng

KONTAKTA OSS

 

Kundservice

Kontakta oss via telefon, mejl eller genom att fylla i kontaktformuläret nedan så hjälper vi dig.

 

Telefon: 031-711 98 50

Mail: info@engelskatapetmagasinet.se

 

Besök butiken

Välkommen att besöka vår vackra butik. Vår butik ligger i hörnet på Västra Hamngatan och Vallgatan i centrala Göteborg och vi levererar dagligen tapeter, färg och tyger till Göteborg, Stockholm, Malmö och resten av landet.

 

Adress: Västra Hamngatan 18, 411 17 Göteborg

 

Öppettider

Hitta till butiken

 

Boka inredare

I vår inredningsateljé i centrala Göteborg finns erfarna inredare som hjälper dig att hitta rätt färgsättning, gardiner, inredning och stil. Våra projekt innefattar allt från mindre lägenheter och hus till offentliga miljöer som kontor, hotell och restauranger.

 

Kontakta våra inredare

 

Kontaktformulär

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Engelska Tapetmagasinet AB.

Kontakta Engelska Tapetmagasinet

Vår strävan är att ge våra kunder en bra och personlig service, både i butik och online. Kontakta oss gärna med dina frågor - stora som små. Vi kan ge råd om det mesta när det gäller val av tapeter, tyg, färg och inredning. Behöver du ytterligare hjälp med din inredning så har vi både sömmerskor och inredare som kan skräddarsy allt från tyg till inredningskoncept för dina behov. Vi erbjuder ett brett sortiment med tusentals tapeter, tyger och färg från över 100 varumärken.