Inredning / Böcker
Böcker

Böcker

Coffee table-böcker, inredningsböcker, cocktailböcker och kokböcker hittar du hos Engelska Tapetmagasinet. Vi har ett noga utvalt sortiment från New Mags, Taschen och Monocle med speciellt fokus på maximalistisk och eklektisk inredning och böcker om och av ikoniska designers och konstnärer som William Morris, John Derian, Beata Heuman, Missoni och David Hockney.

Handla coffee table-böcker hos Engelska Tapetmagasinet

Vi har ett noga utvalt sortiment av coffee table-böcker från Taschen, Monocle och New Mags i vårt sortiment. Oavsett om du är ute efter en bok att ge bort i present till en stilsäker person i din närhet, eller vill läsa in dig mer på en specifik stil eller designer så finns det någonting här för dig. I böckerna får du praktisk vägledning i hur du inreder ditt hem, inspiration på eklektisk och maximalistisk stil och tips från några av världens mest inflytelserika inredningsdesigners, formgivare och konstnärer.

 

Inredningsböcker, böcker om ikoniska designers och stilfulla kokböcker

Vad sägs om Afternoon Tea i äkta Downton Abbey-anda eller maten som familjen Missoni bjuder på under modeveckan? Förutom kokböcker hittar du också fördjupande porträtt av designers som William Morris, Beata Heuman, John Derian och David Hockney samt inredningsböcker med handfasta tips. Skapa New York-stilen, inred eklektiskt, maximalistiskt och personligt - med böcker kan du få den allra senaste inspirationen från trendsättande personen i designvärlden.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Förutom böcker handlar du tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet hos Engelska Tapetmagasinet. Vi har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail.


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER