Stäng
Färg
Färg

MILJÖVÄNLIGA FÄRGER MED SNABB LEVERANS

Här handlar du miljövänlig målarfärg från Farrow & Ball, Little Greene och Designers Guild. Vackra kulörer som passar perfekt för dagens trender. Varje färg finns tillgänglig för målning av tak, väggar, lister, golv och möbler.

1 2 3 4 5 6 Nästa » Sortering: Artiklar per sida:
Little Greene Wormwood 300
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Ulla 290
Färg
fr. 90 kr

Little Greene Tabernacle 308
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Putti 292
Färg
fr. 90 kr

Little Greene Puck 298
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Pendula 289
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Pique 299
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Pall Mall 309
Färg
fr. 90 kr

Little Greene Hopper 297
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Ho Ho Green 305
Färg
fr. 90 kr

Little Greene Hidey Hole 307
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Goblin 311
Färg
fr. 90 kr

Little Greene Aquamarine 138
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Ambleside 304
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Acorn Mid 294
Färg
fr. 90 kr

Little Greene Acorn 87
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Hellebore 275
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Confetti 274
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Hortense 266
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Blush 267
Färg
fr. 90 kr

Little Greene Cape Red 279
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Middle Buff 122
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Light Gold 53
Färg
fr. 90 kr

Little Greene Grey Stone 276
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Pale Lupin 278
Färg
fr. 90 kr
Little Greene Pleat 280
Färg
fr. 90 kr

Little Greene Aquamarine 138
Färg
fr. 90 kr

1 2 3 4 5 6 Nästa »

 

MILJÖVÄNLIG FÄRG DIREKT HEM TILL DÖRREN

Vi säljer de populära målarfärgerna från Little Greene, Farrow & Ball och Designers Guild. I vårt färgsortiment hittar du miljövänliga väggfärger, takfärger, vattenbaserade snickerifärger, oljebaserade lackfärger och även både helmatt eller högblankt. Du hittar även det viktigaste materialet för att lyckas med din målning. På vår färgavdelning i butiken finns mängder med inspiration.

 

Färg från Farrow & Ball

Farrow & Ball är välkänt i Europa för sin enastående färg och sina vackra blocktryckta tapeter. Farrow & Ball grundades år 1946 av John Farrow och Richard Ball i Dorset, England. Redan från början satsade Farrow & Ball på traditionella metoder att tillverka målarfärg och följde inte trenden att använda sig av billigare akrylfärg med höga nivåer av plaster. Farrow & Ball använder i huvudsak naturliga pigment och traditionella ingredienser och håller en mycket hög kvalité och har ett fantastiskt djup tack vare sin höga pigmenthalt. Det är den höga nivån av pigment, det speciella bindemedlet av harts och andra nyckelingredienser som ger det speciella djupet i Farrow & Ball’s färg. All Farrow & Ball färg är vattenbaserad och mycket snäll mot vår miljö och bevisar att skönhet inte behöver kosta vår värld.

 

Färg från Little Greene

Little Greene är en engelsk tillverkare av kvalitetsfärg och har ett annorlunda sätt att se på färg. De gör miljövänliga färger som tas fram tillsammans med ”English Heritage”, en organisation som bevarar historiska miljöer i England. Det finns därför olika kulörer från alla tidsepoker och de ger ett vackert djup och en matt yta. Färgen håller högsta kvalité och mycket pigment, vilket gör den betydligt drygare än vanlig färg. Färgen är tom godkänd att användas till barnleksaker. De har ett sortiment med vägg- och lackfärger där du har möjlighet att välja bland hundratals kulörer i en fantastiskt välkomponerad färgkarta. Mängder av kulörer som ligger "rätt" för dagens trender. Engelsk färgtillverkning av högsta klass.

 

Färg från Designers Guild

Färger som står bra för sig själva och givetvis tillsammans med deras tapeter och tyger. Deras kulörer är underbara med såväl milda som djupa och starka färgtoner. Också en engelsk färgtillverkning av högsta klass.

 

Färg från Nordsjö

Nordsjö är vår svenska färg och de har ett erkänt brett utbud där du alltid hittar någonting - till både snickerier, tak, golv och vägg. Färgerna bryter man i NCS-systemet.

 

Färg från Kulturhantverkarna

En annorlunda färgtillverkare, som är helt specialiserad på traditionella linoljebaserade färgprodukter. Färg vars fördel inte bara är att de motstår tidens tand utan också att de är ekologiskt anpassade för en giftfri framtid. Vi erbjuder ett urval av deras produkter och då främst linolja för impregnering.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla målarfärg, tapeter, tyger och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket färg det går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!