Färg
Färg

Miljövänlig färg med mängdrabatt

Här handlar du miljövänlig målarfärg från Farrow & Ball, Little Greene och Designers Guild. Vackra kulörer som passar perfekt för dagens trender. Varje färg finns tillgänglig för målning av tak, väggar, lister, golv och möbler.

1 2 3 4 5 Nästa » Sortering: Artiklar per sida:
Little Greene Tracery II
Färg
fr. 60 kr
Little Greene French Grey
Färg
fr. 60 kr
Little Greene 50s Magnolia
Färg
fr. 60 kr

Little Greene Hicks' Blue
Färg
fr. 60 kr
Little Greene True Taupe
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Aquamarine
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Toad
Färg
fr. 60 kr

Little Greene Bone China Blue
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Lead Colour
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Drizzle
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Rolling Fog Mid
Färg
fr. 60 kr

Little Greene Scree
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Fescue
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Pearl Colour
Färg
fr. 60 kr

Little Greene Cupboard Green
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Gauze
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Clay - Pale
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Arquerite
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Gauze Mid
Färg
fr. 60 kr

Little Greene Cool Arbour
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Dock Blue
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Shirting
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Basalt
Färg
fr. 60 kr

Little Greene Livid
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Sage Green
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Salix
Färg
fr. 60 kr

Little Greene Acorn
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Mirror
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Grey Teal
Färg
fr. 60 kr
Little Greene China Clay Deep
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Deep Space Blue
Färg
fr. 60 kr

Little Greene Juniper Ash
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Pale Berlin
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Royal Navy
Färg
fr. 60 kr

Little Greene Air Force Blue
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Celestial Blue
Färg
fr. 60 kr
Little Greene Inox
Färg
fr. 60 kr

1 2 3 4 5 Nästa »

MILJÖVÄNLIG FÄRG DIREKT HEM TILL DÖRREN

Våra målarfärger

Vi säljer de populära målarfärgerna från Little Greene, Farrow & Ball och Designers Guild. I vårt färgsortiment hittar du miljövänliga väggfärger, takfärger, vattenbaserade snickerifärger, oljebaserade lackfärger och även både helmatt eller högblankt. Du hittar även det viktigaste materialet för att lyckas med din målning. På vår färgavdelning i butiken finns mängder med inspiration.

Farrow & Ball

Farrow & Ball är välkänt i Europa för sin enastående färg och sina vackra blocktryckta tapeter. Farrow & Ball grundades år 1946 av John Farrow och Richard Ball i Dorset, England. Redan från början satsade Farrow & Ball på traditionella metoder att tillverka målarfärg och följde inte trenden att använda sig av billigare akrylfärg med höga nivåer av plaster. Farrow & Ball använder i huvudsak naturliga pigment och traditionella ingredienser och håller en mycket hög kvalité och har ett fantastiskt djup tack vare sin höga pigmenthalt. Det är den höga nivån av pigment, det speciella bindemedlet av harts och andra nyckelingredienser som ger det speciella djupet i Farrow & Ball’s färg. All Farrow & Ball färg är vattenbaserad och mycket snäll mot vår miljö och bevisar att skönhet inte behöver kosta vår värld.

The Little Greene

Little Greene är en engelsk tillverkare av kvalitetsfärg och med ett annorlunda sätt att se på färg. De gör miljövänliga färger som tas fram tillsammans med ”English Heritage”, en organisation som bevarar historiska miljöer i England. Det finns därför olika kulörer från alla tidsepoker och de ger ett vackert djup och en matt yta. Färgen håller högsta kvalité och mycket pigment, vilket gör den betydligt drygare än vanlig färg. Färgen är tom godkänd att användas till barnleksaker. De har ett sortiment med vägg- och lackfärger där du har möjlighet att välja bland hundratals kulörer i en fantastiskt välkomponerad färgkarta. Mängder av kulörer som ligger "rätt" för dagens trender. Engelsk färgtillverkning av högsta klass.

DesiGners Guild

Färger som står bra för sig själva och givetvis tillsammans med deras tapeter och tyger. Deras kulörer är underbara med såväl milda som djupa och starka färgtoner. Också en engelsk färgtillverkning av högsta klass.

Nordsjö

Nordsjö är vår svenska färg och de har ett erkänt brett utbud där du alltid hittar någonting - till både snickerier, tak, golv och vägg. Färgerna bryter man i NCS-systemet.

Kulturhantverkarna

En annorlunda färgtillverkare, som är helt specialiserad på traditionella linoljebaserade färgprodukter. Färg vars fördel inte bara är att de motstår tidens tand utan också att de är ekologiskt anpassade för en giftfri framtid. Vi erbjuder ett urval av deras produkter och då främst linolja för impregnering.

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla målarfärg, tapeter, tyger och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket färg det går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Stäng