Stäng

Vår syateljé hjälper dig med all sömnad

Engelska Tapetmagasinet har en egen syateljé med duktiga sömmerskor som har gedigen erfarenhet samtidigt som de har koll på trender. Gardinsömnad mitt i Göteborg. Vi syr åt både privatpersoner, andra inredningsföretag samt hotell och restauranger. Önskar du så monterar vi även allt på plats. Vi erbjuder ett helhetskoncept med hög kvalité och känsla för detaljer.

Vi tar hand om både sömnad och montering

Varje sömnad, stor som liten, är unik. Vare sig det är enstaka gardiner eller större projekt lägger vi ner vår själ i att det ska bli av högsta kvalité. Kontakta oss gärna för en gratis offert. I butiken hittar du ett brett utbud av tyger med höga krav på designinnehåll och kvalité. Klassiska gardintyger och möbeltyger blandat med trendiga mönster och ny design. Vi löser allt från förslag till montering på plats. 

Inredningsbutik - Engelska Tapetmagasinet - Syateljé
Inredningsbutik Göteborg - Engelska Tapetmagasinet - Moodboard

”När man jobbar med textilier är det viktigt att anpassa sömnaden efter materialet i fråga. Att vad man än skapar göra det på ett sätt som får tyget att bli det bästa det kan bli.”

Inredningsbutik - Engelska Tapetmagasinet - Sömnad
Engelska Tapetmagasinet - Butik - Sömnad
Sömmerska - Engelska Tapetmagasinet
Syateljén hos Engelska Tapetmagasinet

”Att lägga mycket tanke och omsorg bakom varje skapelse, från början till slut, gör att resultatet alltid blir unikt och får ett personligt uttryck.”

Moodboard från Engelska Tapetmagasinets studio

Vi hjälper till med sömnad av gardiner, kuddar och mycket mer

Vår duktiga sömmerska hjälper till med sömnad av hissgardiner, gardiner (veckbandslängder, waveband, fodrade mm) kuddar, överkast, franska 1700-tals rullgardiner, panelgardiner, kappor, lambrekänger, öljettlängder, vawebandslängder, överdrag, dynor och sänggavlar. Vi hjälper även till med lättare tapetserarjobb.

Tapetsör i Göteborg

Vill du ha hjälp att klä om dina möbler så har vi mängder av slitstarka möbeltyger och samarbetar vi med en duktig tapetsör i Göteborg.

 

Stort sortiment av tyger 

Hos oss kan du välja på tyger i olika prisklasser och du hittar bland annat sammetstyger, linnetyger, satin, trevira, ull och mycket mer. Vi har ett stort sortiment i butiken och ett urval av alla våra tyger hittar du i vår webbshopÄr det något du söker som du inte hittar här, går det naturligtvis bra att beställa det ändå. Ring oss på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Några av de varumärken vi säljer tyger från:

Andrew MartinBakerBluebellgrey, Brunschwig & Fils, Casamance, Charles Burger, Chivasso, Christian LacroixColefax & FowlerDesigners Guild, Elitis, Emma von Brömssen, Fornasetti, Gastón Y Daniela, Ian Mankin, Jane ChurchillJean-Paul Gaultier, Larsen, Lewis & Wood, Jessica ZoobLewis & WoodLibertyManuel Canovas, Mark Alexander, Matthew WilliamsonMissoni, Mulberry, Nina Campbell, Osborne & LittlePierre FreyRalph Lauren, Romo, Sanderson, Sonia Rykiel, Stig Lindberg, Thibau, Threads, Villa Nova, Warwick, William Yeoward, William Morris, Zoffany och många fler. 

 

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15 % online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>