Plisségardiner till dina fönster

Hos oss hittar du måttanpassade plisségardiner till dina fönster - både till privatpersoner och kontor. I vår butik får du råd, prisförslag och all information om våra produkter från Luxaflex och Riviera. Olika rum har olika behov och vi guidar dig till rätt produkt. Ska det vara mörkläggande? Avbländande? Fungera som insynskydd? Allt kan självklart även automatiseras till ditt smarta hem.

 

Vi måttanpassar och monterar plisségardiner

Vi har ett brett sortiment av plisségardiner med olika färger och funktion. Vi sköter allt från måttagning till montering på plats. Allt måttbeställs precis efter dina önskemål. Kontakta oss för en offert eller för att boka ett möte. 

 

 

"Måttanpassade plisségardiner med ett stort urval färger och funktioner gör det enkelt att hitta rätt"

 

MÖRKLÄGGANDE PLISSÉGARDINER

Det finns ett stort urval av vävar som gör att plisségardiner passar utmärkt som mörkläggningsgardin i sovrum.

 

INSYNSKYDDA MED PLISSÉGARDINER

Våra plisségardiner finns med screenväv, som skärmar av nyfikna blickar från förbipasserande utan att stänga ute ljuset.

 

AUTOMATISERADE PLISSÉGARDINER TILL DET SMARTA HEMMET

Du kan nu enkelt styra dina plisségardiner med en fjärrkontroll och en motor. Vill du även kunna ställa in den olika på dygnets olika timmar så finns det även en Power View app där du kan styra dina gardiner från en helt annan plats. Moderna rullgardiner passar perfekt till kontor och går att styra upp och ner enligt ett tidschema om så önskas.

 

AVBLÄNDA MED PLISSÉGARDINER

Plisségardiner med speciellt utvecklad väv med metalliserad baksida, framtagen för motverka bländning i TV- och datorskärm utan att stänga ute dagsljus och utsikt. Perfekta gardiner för tex kontor.

 

SPECIELLA FÖNSTERFORMAT

Plisségardiner är perfekt att använda till knepiga fönsterformat som till exempel sneda fönster, runda fönster och takfönster, vi måttanpassar dom till rätt format.

 

SPECIELLA FUNKTIONER

Det finns i en rad olika modeller med både LiteRise och SmartCord betjäning, så att du slipper långa linor i fönstret. Plisségardiner finns också som Top Down/Bottom Up; dvs sänk gardinen både ovanifrån och i botten vilket ger dig möjligheten att placera plisségardinen fritt i fönstret.

 

 

"Plisségardiner funkar till både rundade, trekantiga, femkantiga och sexkantiga fönster".

VÄLJ VÄV EFTER FUNKTION

Vilken väv du väljer skapar inte bara ett visst utseende utan har även sin egna funktion. Dina plisségardiner kan göra en stor skillnad för värmen i ditt hem genom att behålla värmen på vintern och hjälpa till att hålla bostaden sval på sommaren. Ett stort fönsterparti i vardagsrum eller på ett kontor kan bli så varmt att solen strålar gör värmen outhärdlig.

 

Är det mörkläggningen som behöver lösas så är det ett smidigt alternativ att välja plisségardiner. Det finns ljusa färger som ändå är mörkläggande och när de dras upp för dagen, så tar de minimalt med plats. Med hjälp av våra olika lösningar och vävar så kan vi ta fram förslag på vad som passar just ditt behov.

 

Måttbeställ plisségardiner

Vi anpassar plisségardiner till alla typer av rum, fönster och behov. Har du behov av automatiserade lösningar för det smarta hemmet så hjälper vi även till med det. Kontakta oss för att få pris på offert eller för att boka tid för konsultation.

 

Skräddarsydda plisségardiner från Riviera och Luxaflex

Hos oss kan du beställa skräddarsydda plisségardiner för varje fönster och stil från välkända och högkvalitativa varumärken som Riviera och Luxaflex.

Vi hjälper dig!

Oavsett ditt behov så hittar vi en lösning som passar dig. Vi sköter allt från att ta fram förslag på plisségardiner, måttagning och montering. Vi levererar till privata hem, kontor och hotell. Välkommen in i butiken, kontakta oss, eller boka besök av inredare här.

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

Inredare Josefine - Engelska Tapetmagasinet

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57