Duettegardiner till dina fönster

Duettegardiner kombinerar det estetiska med det funktionella tack vare den jämnt fördelade plisseringen, som samtidigt döljer gardinens linor. Den dubbla plisségardinen har isolerande luftfickor, som hjälper värmen att behållas i rummet på vintern medan de på sommaren hjälper till att skärma av för solens strålar, så att rumstemperaturen bibehålls behaglig. Duette finns i tre plissébredder; 25, 32 respektive 64 mm. Duette finns i en rad olika modeller med både LiteRise och SmartCord, så att du slipper långa linor i fönstret. Finns också som Top Down/Bottom Up; dvs att man höjer eller sänker gardinen både ovanifrån och i botten vilket gör att man kan placera gardinen fritt i fönstret. I vår butik i Göteborg kan du se prover på alla färger och mönster samt testa produkterna. Allt kan självklart även automatiseras till ditt smarta hem.

 

Vi måttanpassar och monterar dina duettegardiner

Vi har ett brett sortiment av duettegardiner i olika färger och funktion. Vi sköter allt från måttagning till montering på plats. Duettegardinerna måttbeställs precis efter dina önskemål. Kontakta oss för en offert eller för att boka ett möte. 

 

 

"Duettegardinen hjälper till att skärma av för solens strålar, så att rumstemperaturen bibehålls behagligt."

 

 

Mörkläggande duettegardiner

Extra lämplig till mörkläggning med en ljustät väv.

 

Isolerande effekt med gardiner

Duettegardiner håller effektivt värmen inne på vintern och ute på sommaren, tack vare isolerande luftfickor.

 

Duettegardiner till stora fönster

Duetten passar i nästintill alla fönsterbredder och det finns tre olika storlekar på plisserna.

 

Speciella fönsterformat

Kan anpassas till alla olika fönstertyper och former.

 

Ljuddämpande med duettegardiner

En duettegardin dämpar ljud, tack vare sina luftfickor."Duette finns i en rad olika modeller med både LiteRise och SmartCord, så att du slipper långa linor i fönstret.".

Mörkläggande duettegardiner

Ett sovrum som är mörkt med en behaglig temperatur gör att du sover gott. Våra gardinlösningar från Luxaflex och Riviera finns med mörkläggande duettegardiner med vävar som säkerställer att allt ljus stängs ute. Du behöver inte välja mörka vävar för att vara säker på att det fungerar utan du kan välja mellan en stor mängd färger och mönster med samma funktion. 

 

Mörkläggningsgardiner för olika rum

Varje specifikt rum har olika behov och vårt breda utbud av mörkläggande vävar till duettegardiner anpassas för just din plats. För att hitta den bästa lösningen gör vi gärna besök på plats och tar fram förslag som passar dina förutsättningar.

 

Måttbeställ duettegardiner

Duettegardiner har en snygg design och en mängd olika användningsområden. De är också ett energieffektivt alternativ till andra mörkläggande och solskyddande lösningar då luftfickorna isolerar och stänger ute kylan på vintern och värmen på sommaren. Vi anpassar duettegardiner till alla typer av rum, fönster och behov. Kontakta oss för att få pris på offert eller för att boka tid för konsultation.

Vi hjälper dig!

Oavsett ditt behov så hittar vi en lösning som passar dig. Vi sköter allt från att ta fram förslag på duettegardiner, måttagning och montering. Vi levererar till privata hem men även kontor och hotell. Välkommen in i butiken, kontakta oss, eller boka besök av inredare här.

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

Inredare Josefine - Engelska Tapetmagasinet

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57