Stäng
Färg
Färg

Få upp till 15% rabatt på färg

Få mer när du handlar mer - upp till 15% rabatt på färg. Här handlar du miljövänlig målarfärg från Farrow & Ball och Little Greene. Vackra kulörer som passar perfekt för dagens trender. Varje färg finns tillgänglig för målning av tak, väggar, lister, golv och möbler. Färgen på bilden är Treron från Farrow & Ball.

1 2 3 ... 9 Nästa » Sortering: Artiklar per sida:

Farrow & Ball Treron 292
Färg
fr. 85 kr
Farrow & Ball Drop Cloth 283
Färg
fr. 85 kr

Farrow & Ball De Nimes 299
Färg
fr. 85 kr
Little Greene Clay - Mid 153
Färg
fr. 95 kr

Farrow & Ball Ammonite 274
Färg
fr. 85 kr
Farrow & Ball Railings 31
Färg
fr. 85 kr
Farrow & Ball Jitney 293
Färg
fr. 85 kr
Farrow & Ball Bancha 298
Färg
fr. 85 kr

Farrow & Ball Pigeon 25
Färg
fr. 85 kr
Little Greene Tracery II 78
Färg
fr. 95 kr
Farrow & Ball French Gray 18
Färg
fr. 85 kr

Farrow & Ball Peignoir 286
Färg
fr. 85 kr
Farrow & Ball Cromarty 285
Färg
fr. 85 kr
Little Greene Puck 298
Färg
fr. 95 kr

Farrow & Ball All White 2005
Färg
fr. 85 kr
Farrow & Ball Vardo 288
Färg
fr. 85 kr

Farrow & Ball Hague Blue 30
Färg
fr. 85 kr
Little Greene Pleat 280
Färg
fr. 95 kr
Little Greene French Grey 113
Färg
fr. 95 kr

Farrow & Ball Brassica 271
Färg
fr. 85 kr
Farrow & Ball Blackened 2011
Färg
fr. 85 kr
Farrow & Ball Stone Blue 86
Färg
fr. 85 kr
Farrow & Ball Green Smoke 47
Färg
fr. 85 kr

Farrow & Ball Green Blue 84
Färg
fr. 85 kr
Farrow & Ball Rangwali 296
Färg
fr. 85 kr

1 2 3 ... 9 Nästa »

 

MILJÖVÄNLIG FÄRG DIREKT HEM TILL DÖRREN

Vi säljer de populära målarfärgerna från Little Greene och Farrow & Ball. I vårt färgsortiment hittar du miljövänliga väggfärger, takfärger, vattenbaserade snickerifärger, oljebaserade lackfärger - både helmatt eller högblankt. Du hittar även det viktigaste materialet för att lyckas med din målning. På vår färgavdelning i butiken finns mängder med inspiration.

 

Färg från Farrow & Ball

Farrow & Ball är välkänt i Europa för sin enastående färg och sina vackra blocktryckta tapeter. Farrow & Ball grundades år 1946 av John Farrow och Richard Ball i Dorset, England. Farrow & Ball använder i huvudsak naturliga pigment och traditionella ingredienser och håller en mycket hög kvalité och har ett fantastiskt djup, tack vare sin höga pigmenthalt. Det är den höga nivån av pigment, det speciella bindemedlet av harts och andra nyckelingredienser som ger det speciella djupet i Farrow & Ball’s färg. All Farrow & Ball färg är vattenbaserad och mycket snäll mot vår miljö och bevisar att skönhet inte behöver kosta vår värld.

 

Färg från Little Greene

Little Greene är en engelsk tillverkare av kvalitetsfärg och har ett annorlunda sätt att se på färg. De gör miljövänliga färger som tas fram tillsammans med ”National Trust”, som bevarar historiska miljöer i England. Det finns därför olika kulörer från alla tidsepoker som ger ett vackert djup och en matt yta. Färgen håller högsta kvalité och mycket pigment, vilket gör den betydligt drygare än vanlig färg. Färgen är t.o.m. godkänd att användas till barnleksaker. De har ett sortiment med vägg- och lackfärger där du har möjlighet att välja bland hundratals kulörer i en fantastiskt välkomponerad färgkarta. Mängder av kulörer som ligger "rätt" för dagens trender. Engelsk färgtillverkning av högsta klass.

 

Färg från Nordsjö

Nordsjö är vår svenska färg och de har ett erkänt brett utbud där du alltid hittar någonting - till både snickerier, tak, golv och vägg. 

 

Färg från Kulturhantverkarna

En annorlunda färgtillverkare, som är helt specialiserad på traditionella linoljebaserade färgprodukter. Färg vars fördel inte bara är att de motstår tidens tand utan också att de är ekologiskt anpassade för en giftfri framtid. Vi erbjuder ett urval av deras produkter och då främst linolja för impregnering.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla målarfärg, tapeter, tyger och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket färg det går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% rabatt online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter och tyger. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>