Rullgardiner till dina fönster

Hos oss hittar du måttanpassade rullgardiner till dina fönster - både till privatpersoner och kontor. I vår butik får du råd, prisförslag och all information om våra produkter från Luxaflex och Riviera. Olika rum har olika behov och vi guidar dig till rätt produkt. Ska det vara mörkläggande? Avbländande? Fungera som insynskydd? Allt kan självklart även automatiseras till ditt smarta hem.

 

Vi måttanpassar och monterar rullgardiner

Vi har ett brett sortiment av rullgardiner med olika färger och funktion. Vi sköter allt från måttagning till montering på plats. Allt måttbeställs precis efter dina önskemål. Kontakta oss för en offert eller för att boka ett möte. 

 

 

"Till våra rullgardiner finns det dessutom en rad extra detaljer som tillför ytterligare en dimension till det klassiska utseendet."

 

MÖRKLÄGGANDE RULLGARDINER

En rullgardin fungerar utmärkt som mörkläggningsgardin och finns med extra sidolister för 100% mörkläggning.

 

INSYNSKYDDA MED RULLGARDINER

Finns med screenväv, som skärmar av nyfikna blickar från förbipasserande utan att stänga ute ljuset.

 

AUTOMATISKA RULLGARDINER TILL DET SMARTA HEMMET

Du kan nu enkelt rulla upp och ner rullgardinen med en fjärrkontroll och en motor. Vill du även kunna ställa in den olika på dygnets olika timmar så finns det det även en Power View app där du kan styra dina gardiner från en helt annan plats. Moderna rullgardiner passar perfekt till kontor och går att styra upp och ner enligt ett tidschema om så önskas.

 

AVBLÄNDA MED RULLGARDINER

Våra rullgardiner finns med en med speciellt utvecklad väv med metalliserad baksida, framtagen för motverka bländning i TV- och datorskärm utan att stänga ute dagsljus och utsikt. Perfekt som solskydd på tex kontor.

 

 

"Rullgardiner fungerar utmärkt som mörkläggningsgardin och fungerar även med ljusa vävar.".

Rullgardiner med mönster eller enfärgad väv

En enfärgad väv ger ett klassiskt utrryck men när det ska hända lite mer finns det en mängd mönster att välja på. Beroende på vilket behov som finns så har olika vävar olika täthet vilket ger många olika användningsområden. 

 

Måttbeställ rullgardiner

Eftersom våra rullgardiner skräddarsys så kan de anpassas för just dina fönster, oavsett om det gäller stora fönsterpartier eller små fönster. Om du har stora fönster kan rullgardinerna göras flera meter breda. 

 

Hög kvalitet

De rullgardiner vi säljer kommer från Riviera och Luxaflex och håller mycket hög kvalitet så du kan ha dem i många år framöver. För att passa just dina fönster så måttanpassas varje rullgardin. Självklart är de enkla och smidiga att rulla upp och ner, tillverkade i högkvalitativ väv med en täthet som möter dina specifika behov.

 

Montering av rullgardin på plats

Förutom att ta fram rätt rullgardin för ditt fönster så kan vi hjälpa dig med montering av dina rullgardiner på plats. Kontakta oss för en offert eller för att boka ett möte.

Vi hjälper dig!

Oavsett ditt behov så hittar vi en lösning som passar dig. Vi sköter allt från att ta fram förslag på rullgardiner, måttagning och montering. Vi levererar till privata hem, kontor och hotell. Välkommen in i butiken, kontakta oss, eller boka besök av inredare här.

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

Inredare Josefine - Engelska Tapetmagasinet

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57