Stäng
Tyger / Djur
Djur

Tyger med djur

Vare sig du är ute efter de populära zebramönstrade tygerna eller barnsligare mönster på tyg så hittar du det hos oss. Vi har ett stort utbud djurmönstrade tyger på metervara från kända varumärken som bland annat: Sanderson, Ralph Lauren och Andrew Martin. Aldrig har djurmönstrade tyger varit så populärt som det är just nu och det fungerar lika fint till gardinerna i vardagsrummet som på kuddarna i sovrummet. Ge ditt hem nytt liv med djurmönstrade tyger. Dessutom bjuder vi på frakten och ger dig en mängdrabatt online. 

1 2 Nästa » Sortering: Artiklar per sida:
Threads Shadows
Tyg
1 495 kr
Sanderson Tally Ho
Tyg
895 kr


Manuel Canovas Serendip
Tyg
1 650 kr


Sanderson Tally Ho
Tyg
895 kr

Sanderson Capuchins
Tyg
950 kr
Manuel Canovas Serendip
Tyg
1 650 kr

Manuel Canovas Serendip
Tyg
1 650 kr
Threads Shadows
Tyg
1 495 kr


Manuel Canovas Serendip
Tyg
1 650 kr

Sanderson Capuchins
Tyg
950 kr
Sanderson Capuchins
Tyg
950 kr

1 2 Nästa »

 

Djurmönstrade tyger

Det finns idag en hel del tyger på metervara med olika djur på och aldrig har det varit så eftertraktat som det är just nu. Populära leopardmönstrade och zebramönstrade tyger eller rent figurativa bilder på elefanter, hästar, ugglor, dinosaurier med mera pryder ofta de djurmönstrade tygerna idag. Perfekt för tex att klä om en puff, sy en kudde eller ha på en hissgardin. Letar du efter något tyg med djurmönster som du inte hittar, så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Våra varumärken och favoriter

Några favoriter hos oss är tygerna från Threads, Brunschwig & Fils och Christian Lacroix. Vi är också väldigt stolta över att erbjuda dig som kund ett enormt utbud av tyger från märken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Farrow & Ball, Ferm Living, Fornasetti, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Manuel Canovas, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tyger, tapeter, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal meter tyg så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!