Stäng
Tyger / Djur
Djur

Tyger med djur

Vare sig du är ute efter de populära zebramönstrade tygerna eller barnsligare mönster på tyg så hittar du det hos oss. Aldrig har djurmönstrade tyger varit så populärt som det är just nu och det fungerar lika fint till gardinerna i vardagsrummet som på kuddarna i sovrummet. Ge ditt hem nytt liv med djurmönstrade tyger. Dessutom ger vi dig mängdrabatt online. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé. Kontakta oss gärna för en offert.

1 2  Sortering: Artiklar per sida:
Nina Campbell Forêt
Tyg
1 755 kr
Nina Campbell Forêt
Tyg
1 755 kr
Nina Campbell Forêt
Tyg
1 755 kr
Nina Campbell Forêt
Tyg
1 755 kr
Nina Campbell Forêt
Tyg
1 755 kr

Lewis & Wood Doves
Tyg
1 640 kr
Lewis & Wood Rock Doves
Tyg
1 640 kr
Lewis & Wood Doves
Tyg
1 640 krLisa Bengtsson Cloudy
Tyg
600 kr

Sanderson Tally Ho
Tyg
1 050 kr
Sanderson Tally Ho
Tyg
1 050 kr

1 2 

 

Djurmönstrade tyger

Det finns idag en hel del tyger på metervara med olika djur på och aldrig har det varit så eftertraktat som det är just nu. Populära leopardmönstrade och zebramönstrade tyger eller rent figurativa bilder på elefanter, hästar, ugglor, dinosaurier med mera pryder ofta de djurmönstrade tygerna idag. Perfekt för tex att klä om en puff, sy en kudde eller ha på en hissgardin. Letar du efter något tyg med djurmönster som du inte hittar, så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Våra varumärken och favoriter

Några favoriter hos oss är tygerna från Threads, Brunschwig & Fils och Christian Lacroix. Vi är också väldigt stolta över att erbjuda dig som kund ett enormt utbud av tyger från märken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Farrow & Ball, Ferm Living, Fornasetti, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Manuel Canovas, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tyger, tapeter, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal meter tyg så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% online. 

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer