Stäng
Inredningstjänster

BOKA VÅRA INREDARE

I vår inredningsateljé i centrala Göteborg finns erfarna inredare som hjälper dig att hitta rätt färgsättning, gardiner, inredning och stil. Våra projekt är allt från mindre lägenheter och hus till offentliga miljöer som kontor, hotell och restauranger. Utifrån din budget och dina önskemål skapar vi tillsammans en röd tråd genom hela projektet. Vi gör även hembesök där vi med hjälp av färgsättning, val av tapeter, textilier, solskydd, sänggavlar, mattor och detaljer får till den rätta känslan. Med hjälp av våra duktiga sömmerskor syr vi allt från gardiner och kuddar till överkast och sängkappor. Vi ser på varje inredningsprojekt med nya ögon samtidigt som vi alltid bär med oss vår kunskap, inredningsglädje och kreativitet. På så sätt blir alla projekt av högsta kvalitet och med unika resultat. För att hitta känslan du vill förmedla och skapa harmoniska och trivsamma rum för dig eller ditt företag är det en bra idé att ta hjälp av en professionell inredare. Våra inredare Josefine och Catarina utgår ifrån vår inredningsateljé, som ligger på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg. Mötet kan ske antingen på plats hos oss, eller via hembesök. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera ditt projekt och se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. 

Våra tjänster

Gardiner - från mått till montering

Få till rätt känsla i hemmet med textilier. Vi löser allt från val av tyger, mätning, sömnad till montering på plats.

 

LÄS MER

 

 

Måttbeställda gardiner till privata hem

Inredning av privata hem

För att skapa ett personligt och inbjudande hem med rätt färgsättning och helhet med textilier och inredning, krävs kunskap och tid. Valen är många och när tiden inte finns så är våra inredare redo att ta hand om allt tillsammans med dig. 

 

LÄS MER

Inredning privata hem

Inredning av kontor och offentliga miljöer

För att skapa en välkomnande och funktionell arbetsmiljö med rätt färgsättning och helhet med textilier och inredning, krävs kunskap och tid. Valen är många och när tiden inte finns så är våra inredare redo att ta hand om allt tillsammans med dig. 

 

LÄS MER

Inreda kontor och offentliga miljöer i Göteborg

Kontakta våra inredare idag

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58