Stäng

Vi inreder för dig

Anlita inredare privat i Göteborg
Målarfärg online från Little Greene
Inredningstjänst av inredare i Göteborg

I vår studio i centrala Göteborg finns erfarna inredare som hjälper dig att hitta rätt färgsättning, gardiner, inredning och stil. Våra projekt är allt från mindre lägenheter och hus till offentliga miljöer som kontor, hotell och restauranger. Utifrån din budget och dina önskemål skapar vi tillsammans en röd tråd genom hela projektet. Med hjälp av färgsättning, val av tapeter, textilier, solskydd, sänggavlar, mattor och detaljer får vi till den rätta känslan. Med hjälp av våra duktiga sömmerskor syr vi allt från gardiner och kuddar till överkast och sängkappor. Vi ser på varje inredningsprojekt med nya ögon samtidigt som vi alltid bär med oss vår kunskap, inredningsglädje och kreativitet. På så sätt blir alla projekt av högsta kvalitet och med unika resultat.

 

För att hitta känslan du vill förmedla och skapa harmoniska och trivsamma rum för dig eller ditt företag är det en bra idé att ta hjälp av en professionell inredare. Våra inredare Johanna och Catarina utgår ifrån vår studio, som ligger på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg. Mötet kan ske antingen på plats i studion eller via hembesök. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera ditt projekt och se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. 

Våra tjänster

Inredning privata hem

Inredningskoncept till privata hem

För att skapa ett personligt och inbjudande hem med rätt färgsättning och helhet med textilier och inredning, krävs kunskap och tid. Valen är många och när tiden inte finns så är våra inredare redo att ta hand om allt tillsammans med dig. 

 

LÄS MER

Inredning av kontor och offentliga miljöer

För att skapa en välkomnande och funktionell arbetsmiljö med rätt färgsättning och helhet med textilier och inredning, krävs kunskap och tid. Valen är många och när tiden inte finns så är våra inredare redo att ta hand om allt tillsammans med dig. 

 

LÄS MER

Inreda kontor och offentliga miljöer i Göteborg
Måttbeställda gardiner till privata hem

Gardiner - från mått till montering

Få till rätt känsla i hemmet med textilier. Vi löser allt från val av tyger, mätning, sömnad till montering på plats.

 

LÄS MER

 

 

Kontakta våra inredare idag

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58