Stäng
Våra tjänster

BOKA VÅRA INREDARE

I Engelska Tapetmagasinets Inredningsateljé i centrala Göteborg finns erfarna inredare som hjälper dig att hitta rätt färgsättning, gardiner, inredning och stil. Våra inredares projekt är allt från mindre lägenheter och hus till offentliga miljöer som kontor, hotell och restauranger. Utifrån din budget och dina önskemål skapar vi tillsammans en röd tråd genom hela projektet. Våra inredare Josefine och Catarina utgår ifrån vår inredningsateljé, som ligger på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg. Mötet kan ske antingen på plats hos oss, eller via hembesök. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera ditt projekt och se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi gör även hembesök där vi med hjälp av färgsättning, val av tapeter, textilier, solskydd, sänggavlar, mattor och inredningsdetaljer får till den rätta känslan.

 

Med hjälp av våra duktiga sömmerskor syr vi allt från gardiner och kuddar till överkast och sängkappor. Vi ser på varje inredningsprojekt med nya ögon samtidigt som vi alltid bär med oss vår kunskap, inredningsglädje och kreativitet. På så sätt blir alla projekt av högsta kvalitet och med unika resultat. För att hitta känslan du vill förmedla och skapa harmoniska och trivsamma rum för dig eller ditt företag är det en bra idé att ta hjälp av en professionell inredare.

 

Kontakta ossGenom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Engelska Tapetmagasinet AB.
Kontakta inredare Göteborg

Våra tjänster

SÖMNAD GARDINER 
- FRÅN MÅTT TILL MONTERING

till rätt känsla i hemmet med textilier. Vi löser allt från val av tyger, mätning, sömnad till montering på plats.

 

LÄS MER

 

 

INREDARE 
PRIVATA HEM

För att skapa ett personligt och inbjudande hem med rätt färgsättning och helhet med textilier och inredning, krävs kunskap och tid. Valen är många och när tiden inte finns så är våra inredare redo att ta hand om allt tillsammans med dig. 

 

LÄS MER

INREDARE
KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ

För att skapa en välkomnande och funktionell arbetsmiljö med rätt färgsättning och helhet med textilier och inredning, krävs kunskap och tid. Valen är många och när tiden inte finns så är våra inredare redo att ta hand om allt tillsammans med dig. 

 

LÄS MER

Kontakta våra inredare idag

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

 

Inredare Josefine - Engelska Tapetmagasinet

 

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57