Stäng

Vi inreder för dig

Grön tapet - Ludvig - Från Midbec

I vår studio i centrala Göteborg finns erfarna inredare som hjälper dig att hitta rätt färgsättning, gardiner, inredning och stil. Våra projekt är allt från mindre lägenheter,  hus eller offentliga miljöer som kontor, hotell och restauranger. Med en känsla för helheten skapar vi en röd tråd genom projektet. Utifrån din budget och dina önskemål skapar vi tillsammans rätt känsla med hjälp av färgsättning, val av tapeter, tyger, solskydd, sänggavlar, mattor och gardintillbehör mm. Med hjälp av våra duktiga sömmerskor syr vi både gardiner, kuddar mm. Vi hjälper dig med hela ditt projekt, från idé till färdig produkt, om så önskas. Vi ser på varje inredningsprojekt med nya ögon samtidigt som vi alltid bär med oss vår kunskap, inredningsglädje och kreativitet. På så sätt blir alla projekt av samma höga standard men med unika resultat.

 

Oavsett om du har en bild av hur du vill att det ska se ut - eller det är just det du behöver hjälp med, så har våra inredare massor av inredningsglädje att dela med sig av. Det behövs mycket tid, lust och kunskap för att skapa den perfekta inredningen och ibland behöver man hjälp att hitta rätt balans av färger, tyger och mönster. För att hitta känslan du vill förmedla och skapa harmoniska och trivsamma rum för dig eller ditt företag är det en bra idé att ta hjälp av en professionell inredare. Våra inredare Johanna och Catarina utgår ifrån vår studio, som ligger på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg. Mötet kan ske antingen på plats i studion eller via hembesök.

Våra tjänster

Inredare Göteborg

Inredningskoncept till privata hem

För att skapa ett välkomnande och funktionellt hem med rätt färgsättning och helhet med textilier och inredning, krävs kunskap och tid. Valen är många och när tiden inte finns så är våra inredare redo att tar hand om allt tillsammans med dig. 

 

LÄS MER

Inredning av kontor och offentliga miljöer

För att skapa ett välkomnande och funktionellt hem med rätt färgsättning och helhet med textilier och inredning, krävs kunskap och tid. Valen är många och när tiden inte finns så är våra inredare redo att tar hand om allt tillsammans med dig. 

 

LÄS MER

Inredare kontor och offentlig miljö

Gardiner - från mått till montering

Efter att du gjort dina val i butiken kommer vi hem till dig och mäter dina fönster. Riktar sig till dig som vet vad du vill ha, men behöver hjälp med mätning.

 

 

Kontakta våra inredare idag

JOHANNA GRÖNVALL NORDLANDER

johanna@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 59

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58