Tyger  Randiga

Randiga tyger till gardiner eller möbler

Randiga gardintyger

Randigt är ständigt aktuellt och beroende på typ av rand och material i tyget blir känslan lite olika. En klassisk New England-rand från Ralph Lauren ger somrig känsla medans en rakare rand med mer kontrast i färgerna ger ett elegantare uttryck. Randiga tyger är utmärkt för att kombinera och bryta av mer mönstrade tyger för en mer balanserad inredning. Randigt funkar både till hissgardiner, för att klä om en fåtölj, en pall eller sy kuddar och du alltid något hos oss. 

 

1 2 Nästa » Sortering: Artiklar per sida:
Manuel Canovas Montana Tyg
Tyg
2 625 kr

Christian Lacroix Cabanon Tyg
Tyg
1 325 kr
Christian Lacroix Cabanon Tyg
Tyg
1 325 kr

Christian Lacroix Cabanon Tyg
Tyg
1 325 kr
Christian Lacroix Cabanon Tyg
Tyg
1 325 kr

Manuel Canovas Montana Tyg
Tyg
2 625 kr
Christian Lacroix Cabanon Tyg
Tyg
1 325 kr

Manuel Canovas Montana Tyg
Tyg
2 625 kr


Manuel Canovas Montana Tyg
Tyg
2 625 krRalph Lauren Emil Stripe Tyg
Tyg
3 060 kr

1 2 Nästa »
RANDIGA TYGER TILL GARDINER ELLER FÖR ATT KLÄ OM MÖBLER

Randiga textilier

Randiga tyger finns i många kvalitéer och utföranden. Hos Engelska Tapetmagasinet hittar du ett stort utbud till både gardiner och möbler. 

 

Beställ på nätet eller i vår butik

Mycket finns i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.  Letar du efter ett tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Våra varumärken och favoriter

Mästare på ränder är Ralph Lauren, William Yeoward och Jane Churchill och vi är stolta över att sälja märken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild,  Fornasetti, Hanna Werning, Hibou, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Lim & Handtryck, Manuel Canovas, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


 

 

 

PASSA PÅ!

UPP TILL 15% RABATT

I VÅR WEBSHOP

10% vid köp över 2000 kr

15% vid köp över 6000 kr

 

Läs mer

 

FRI FRAKT

Fri frakt när du handlar tapeter eller tyger.

 

HUR VILL DU BETALA?

Välj mellan kort, faktura eller delbetalning.

Få vårt nyhetsbrev

Din e-postadress: *

 

TAPETPROVER

Tapetprover på Morris tapeter

Du kan beställa prov på de flesta tapeter och tyger hos oss. Gör beställningen direkt under tapeten eller tyget du är intresserad av.

 

FÅ INSPIRATION

Inspiration tapeter och trender

Shoppa efter stil >> 

 

LÄR DIG TAPETSERA

Lär dig tapetsera

Få de bästa tipsen >>

 

 

 

Stäng