Stäng
Tyger / Medaljonger
Medaljonger

Medaljongtyger

Beroende på stilen på medaljongtyget passar det i både koja eller slott. De lite pampigare medaljongmönstren gör sig bra med lite högre takhöjd och känsla av salong medan de lite mindre kanske passar bättre i sommarstugan eller på landet. Hos oss handlar du textilier på metervara till gardiner och möbler med snabb leverans och mängdrabatt online. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé. Kontakta oss gärna för en offert.

 

Klassiska medaljongtyger

Tyger med medaljonger går aldrig ur tiden och det bästa med just medaljongmönster är att det går att matcha i vilken omgivning som helst beroende på färg och struktur. Ett lättare tyg med medaljongmönster passar ofta fint i sommarstugan, medan ett tyngre pampigare tyg med medaljonger gör sig fint i en våning. Det finns en del medaljongtyger på metervara i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Letar du efter ett medaljongtyg du inte hittar, så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

Sömnad av gardiner

När du inte har möjlighet att sy själv hjälper våra duktiga sömmerskor till. Vår egen syateljé syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. I vår butik säljer vi även rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintofsar och gardinstänger.

 

Våra favoriter och varumärken

Medaljonger är ett klassiskt tygmönster som det alltid finns en hel del av. Några av våra favoriter är tyger från Zoffany, Sanderson och Designers Guild. Vi är väldigt stolta över att erbjuda dig som kund ett enormt utbud av tapeter från märken som Andrew Martin, Anna French, Baker, Cole & Son, Colefax & Fowler, Duro, David Hicks, Elitis, Farrow & Ball, Fornasetti, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Josef Frank, Liberty, Majvillan, Manuel Canovas, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Thibaut, William Morris med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur många meter tyg du behöver så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% online. 

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer