Stäng
Färg
Färg

Få upp till 15% rabatt

Få mer när du handlar mer - upp till 15% rabatt på färg. Här handlar du miljövänlig målarfärg från Farrow & Ball och Little Greene.Vackra kulörer som passar perfekt för dagens trender. Varje färg finns tillgänglig för målning av tak, väggar, lister, golv och möbler.

1 2 3 Nästa » Sortering: Artiklar per sida:
Farrow & Ball Rangwali 296
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Paean Black 294
Färg
fr. 80 kr

Farrow & Ball Treron 292
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball De Nimes 299
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Jitney 293
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Bancha 298
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Salon Drab 290
Färg
fr. 80 kr

Farrow & Ball Vardo 288
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Peignoir 286
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Cromarty 285
Färg
fr. 80 kr

Farrow & Ball Worsted 284
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Drop Cloth 283
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Blue Gray 91
Färg
fr. 80 kr

Farrow & Ball Blazer 212
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Blackened 2011
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Ball Green 75
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Babouche 223
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Arsenic 214
Färg
fr. 80 kr

Farrow & Ball Calke Green 34
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Calamine 230
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Brinjal 222
Färg
fr. 80 kr

Farrow & Ball Brassica 271
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Bone 15
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Blue Ground 210
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Cinder Rose 246
Färg
fr. 80 kr

Farrow & Ball Wevet 273
Färg
fr. 80 kr

Farrow & Ball Calluna 270
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Plummet 272
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Pitch Blue 220
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Pitch Blue 220
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Pink Ground 202
Färg
fr. 80 kr

Farrow & Ball Pigeon 25
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Mouse's Back 40
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Mizzle 266
Färg
fr. 80 kr
Farrow & Ball Matchstick 2013
Färg
fr. 80 kr

1 2 3 Nästa »

 

MILJÖVÄNLIG FÄRG DIREKT HEM TILL DÖRREN

Vi säljer de populära målarfärgerna från Little Greene, Farrow & Ball och Designers Guild. I vårt färgsortiment hittar du miljövänliga väggfärger, takfärger, vattenbaserade snickerifärger, oljebaserade lackfärger och även både helmatt eller högblankt. Du hittar även det viktigaste materialet för att lyckas med din målning. På vår färgavdelning i butiken finns mängder med inspiration.

 

Färg från Farrow & Ball

Farrow & Ball är välkänt i Europa för sin enastående färg och sina vackra blocktryckta tapeter. Farrow & Ball grundades år 1946 av John Farrow och Richard Ball i Dorset, England. Farrow & Ball använder i huvudsak naturliga pigment och traditionella ingredienser och håller en mycket hög kvalité och har ett fantastiskt djup, tack vare sin höga pigmenthalt. Det är den höga nivån av pigment, det speciella bindemedlet av harts och andra nyckelingredienser som ger det speciella djupet i Farrow & Ball’s färg. All Farrow & Ball färg är vattenbaserad och mycket snäll mot vår miljö och bevisar att skönhet inte behöver kosta vår värld.

 

Färg från Little Greene

Little Greene är en engelsk tillverkare av kvalitetsfärg och har ett annorlunda sätt att se på färg. De gör miljövänliga färger som tas fram tillsammans med ”National Trust”, som bevarar historiska miljöer i England. Det finns därför olika kulörer från alla tidsepoker och de ger ett vackert djup och en matt yta. Färgen håller högsta kvalité och mycket pigment, vilket gör den betydligt drygare än vanlig färg. Färgen är t.o.m. godkänd att användas till barnleksaker. De har ett sortiment med vägg- och lackfärger där du har möjlighet att välja bland hundratals kulörer i en fantastiskt välkomponerad färgkarta. Mängder av kulörer som ligger "rätt" för dagens trender. Engelsk färgtillverkning av högsta klass.

 

Färg från Designers Guild

Färger som står bra för sig själva och givetvis tillsammans med deras tapeter och tyger. Deras kulörer är underbara med såväl milda som djupa och starka färgtoner. Också en engelsk färgtillverkning av högsta klass.

 

Färg från Nordsjö

Nordsjö är vår svenska färg och de har ett erkänt brett utbud där du alltid hittar någonting - till både snickerier, tak, golv och vägg. Färgerna bryter man i NCS-systemet.

 

Färg från Kulturhantverkarna

En annorlunda färgtillverkare, som är helt specialiserad på traditionella linoljebaserade färgprodukter. Färg vars fördel inte bara är att de motstår tidens tand utan också att de är ekologiskt anpassade för en giftfri framtid. Vi erbjuder ett urval av deras produkter och då främst linolja för impregnering.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla målarfärg, tapeter, tyger och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket färg det går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!