Tyger  Barntyger

Barntyger - tyg till gardiner och möbler i barnrummet

Roligare barntyger med hög kvalite

Här hittar de barntyger med hög kvalité och snygg design. Vi letar ständigt upp det som är annorlunda och lite roligare för barnrummen. Att använda tyg i barnrum är ett relativt enkelt sätt att förändra ett rum. Genom att sy några kuddar eller en gardin blir rummet både personligt och barnsligt på samma gång. 

1 2 3 4 Nästa » Sortering: Artiklar per sida:
Jane Churchill Zig Zag Tyg
Tyg
695 kr

Barneby Gates All star Tyg
Tyg
930 kr
Jane Churchill Zig Zag Tyg
Tyg
695 kr

Barneby Gates All star Tyg
Tyg
930 kr

Jane Churchill Twinkle Tyg
Tyg
625 kr

Pierre Frey Les Bidules Tyg
Tyg
1 235 kr
Jane Churchill Twinkle Tyg
Tyg
625 kr

Jane Churchill Get Happy Tyg
Tyg
1 025 kr
Jane Churchill Lisson Tyg
Tyg
575 kr

Jane Churchill Twinkle Tyg
Tyg
625 kr

Jane Churchill Twinkle Tyg
Tyg
625 kr
Pierre Frey Leon & Zoe Tyg
Tyg
1 495 kr
Jane Churchill Get Happy Tyg
Tyg
1 025 kr

Jane Churchill Get Happy Tyg
Tyg
1 025 kr

Jane Churchill Pinwheel Tyg
Tyg
1 025 kr
Jane Churchill Twinkle Tyg
Tyg
625 kr

1 2 3 4 Nästa »

 

FÖRÄNDRA BARNRUM MED TYG TILL GARDINER OCH KUDDAR

Barntyger

Att använda sig av textilier i barnrum är även ljuddämpande vilket ofta ses som en fördel när det är lek på gång. Det kan också vara skönt att få det helt mörk i rummet när det är dags att sova och då rekommenderar vi att fodra med mörkläggande tyg. Gällande mönster är det ofta djurmotiv, eller från kända sagor men ofta är dte också fint med randiga, blommiga och prickiga tyger. Det är ofta mixen av olika som ger karaktär i just barnrum.

 

Sömnad av gardiner

Vill du ha hjälp att  sy har vi även en egen syateljé som syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. I vår butik säljer vi även rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintoffsar och gardinstänger. 

Våra favoriter och varumärken

Barntyger från Jane Churchill, Sandberg och Sanderson är klassiker och de senaste åren har även Manuel Canovas blivit populärt till barnrum när man inte vill ha det så barnsligt men ändå med en glimt i ögat. En del av vårt utbud hittar du här i vår webshop men alla barntyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

 

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Manuel Canovas , Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, William Morris med flera. 

   

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket tyg som går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


 

 

 

PASSA PÅ!

UPP TILL 15% RABATT

I VÅR WEBSHOP

10% vid köp över 2000 kr

15% vid köp över 6000 kr

 

Läs mer

 

FRI FRAKT

Fri frakt när du handlar tapeter eller tyger.

 

HUR VILL DU BETALA?

Välj mellan kort, faktura eller delbetalning.

Få vårt nyhetsbrev

Din e-postadress: *

 

TAPETPROVER

Tapetprover på Morris tapeter

Du kan beställa prov på de flesta tapeter och tyger hos oss. Gör beställningen direkt under tapeten eller tyget du är intresserad av.

 

FÅ INSPIRATION

Inspiration tapeter och trender

Shoppa efter stil >> 

 

LÄR DIG TAPETSERA

Lär dig tapetsera

Få de bästa tipsen >>

 

 

 

Stäng