Stäng
Tyger / Barntyger
Barntyger

Barntyger till barnrummet

Våra barntyger har hög kvalité och snygg design. Vi letar ständigt upp det som är unikt för barnrummen. Att använda textil i barnrum är ett relativt enkelt sätt att förändra ett rum. Genom att sy några kuddar eller en gardin blir rummet personligt. Hos oss handlar du barntyger på metervara till både gardiner och möbler. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé. Kontakta oss gärna för en offert.

Sortering: Artiklar per sida:
Liberty Quill, Jade
Tyg
1 890 kr
Liberty Quill, Lapis
Tyg
1 890 kr
Liberty Quill, Pewter
Tyg
1 890 krRomo Kemble Celadon
Tyg
675 kr
Romo Kemble Indigo
Tyg
675 kr
Romo Kemble Mushroom
Tyg
675 kr


Nya Nordiska 146 Sun
Tyg
1 130 kr
Nya Nordiska 149 Marine
Tyg
1 130 kr
Nya Nordiska 153 Pink
Tyg
1 130 kr

Barneby Gates Butterflies
Tyg
1 635 kr

Barneby Gates Butterflies
Tyg
1 635 kr
Manuel Canovas L'Envol
Tyg
1 665 kr
Manuel Canovas L'Envol
Tyg
1 665 kr
Manuel Canovas L'Envol
Tyg
1 665 kr

Pierre Frey Les Bidules
Tyg
1 795 kr
Pierre Frey Tut-Tut
Tyg
2 160 kr
Pierre Frey Leon & Zoe
Tyg
2 190 kr
Pierre Frey Biscotte
Tyg
1 980 kr
Sanderson Galapagos
Tyg
985 kr

 

Inred barnrum med härliga barntyger 

Att använda sig av textilier i barnrum är ljuddämpande, vilket ofta ses som en fördel när det är lek på gång. Det kan också vara skönt att få det helt mörkt i rummet när det är dags att sova och då rekommenderar vi att fodra med mörkläggande tyg. Gällande mönster är barntyger ofta prydda med djurmotiv eller motiv från kända sagor, men det är också fint med randiga, blommiga och prickiga tyger. Du behöver inte heller hålla dig till ett tyg och mönster. Det är ju just det som är det roliga med barnrum, man kan mixa och matcha utan att det blir för mycket. Det är ofta mixen av olika som ger karaktär i barnrum. Vi har ett stort utbud av barntyger på metervara och vi kan nästan garantera dig att du hittar ditt favorittyg här hos oss. 

 

Sömnad av gardiner

Vill du ha hjälp att sy har vi även en egen syateljé som syr både gardiner, hissgardiner, kuddar, sängkappor, sänggavlar och annat till ditt hem. I vår butik säljer vi även rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintofsar och gardinstänger.

 

Våra favoriter och varumärken

Barntyger på metervara från Jane Churchill, Sandberg och Sanderson är klassiker. De senaste åren har även Manuel Canovas blivit populärt till barnrum - när man inte vill ha det så barnsligt men ändå med en glimt i ögat. En del av vårt utbud av barntyger på metervara hittar du här i vår webshop men alla barntyger har vi i vår butik i centrala Göteborg. Letar du efter något tyg du inte hittar så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som Baker, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, House of Hackney, Jane Churchill, Jessica Zoob, Liberty, Manuel Canovas , Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Nobilis, Osborne & Little, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Thibaut, Villa Nova, William Morris med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur mycket tyg som går åt så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. 


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% online. 

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer