Stäng

Om Engelska Tapetmagasinet

Engelska Tapetmagasinet har funnits sedan 1899 och är ett familjeföretag. Under hela denna tid har vi sålt tapeter till privatpersoner, fastighetsföretag, inredare och målerifirmor. Numera säljer vi mycket mer än tapeter. Tyger och färger med tillbehör är två andra varugrupper, där vi liksom tapeter erbjuder ett av Sveriges största utbud. Vi säljer även gardiner, kuddar och mängder av inredningsdetaljer till ditt hem. Engelska Tapetmagasinet består av en fysisk butik som ligger i centrala Göteborg samt vår e-handel. När det gäller tapeter är vi specialister och vi erbjuder ett av Sveriges största utbud. Våra tyger tar vi in från leverantörer som har ett högt designinnehåll och håller hög kvalitet. Vi ser även helst att våra tyger har en koppling till tapeter. Genom vår färgavdelning vill vi skapa ett nytt sätt att titta på färg och våra leverantörer kommer både från Sverige och England - noga utvalda, till vårt stora utbud. 

Engelska Tapetmagasinet Butiken
Inrendingsbutik göteborg - Engelska Tapetmagasinet - Tapeter
Anrik inredningsbutik - Engelska Tapetmagasinet - Göteborg

För att kunna erbjuda kunder i hela landet vårt sortiment har vi vår webbshop, som vi hoppas upplevs som något utöver det vanliga. I vår webbshop erbjuder vi nästan allt i vårt sortiment och skulle det vara något som saknas eller önskas kan vi helt säkert ordna fram det. I vår butik i Göteborg hittar du allt vi har att erbjuda. Just när det gäller tapeter visar vi det mesta som överhuvudtaget finns på marknaden. Butiken är fylld av tapeter, tyger, färg, gardinprover, handdukar och inredningsprylar. Hos oss hittar du allt du önskar till hemmet och vi garanterar högsta kvalitet. Vi vänder oss till dig som har ett intresse för inredning och som bryr dig om din hemmiljö. Finns inte det intresset idag så försöker vi genom vår skyltning och personal att hjälpa dig hitta det. Lokalen är ett särskilt kapitel för sig. Det är en gammal bankhall och på väggarna sitter det fortfarande mahognypanel från 1800-talet.

 

Engelska Tapetmagasinet är dock så mycket mer än en butik och en e-handel. Vi har även en studio där våra inredare jobbar med alla typer av inredningsprojekt. Vi har en syateljé där våra sömmerskor hjälper våra kunder med sömnad. Vi beställer möbler och solskydd om så önskas. Vi har nära samarbete med tapetserare och målare. Engelska Tapetmagasinet står för service och våra kundrelationer är det viktigaste för oss. Därför är vi glada att kunna hjälpa dig efter dina premisser och ge dig bästa möjliga rådgivning i ditt inredningsprojekt. Oavsett om du vill ha råd om val av färg i butiken, eller du vill ha någon som hjälper dig med ditt inredningsprojekt från början till slut, så är vi glada att få vara delaktiga. 

 

Som företag har vi alltid strävat efter att vara självständiga. Vi tillhör inte någon kedja eller inköpsorganisation utan väljer våra leverantörer med utgångspunkt från vad vi själva tror på. Detta medvetna sätt att vara självständiga tror vi skapar en kreativ och positiv miljö som kommer våra kunder till godo. 

 

Välkommen till vår värld av vackra tapeter, tyger och färger! 

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15 % online. Just nu 25% på alla tyger och tapeter!

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer