Stäng

om engelska tapetmagasinet

Engelska Tapetmagasinet har funnits sedan 1899. Under hela denna tid har vi sålt tapeter till privatpersoner, fastighetsföretag och målerifirmor. Lokalen är ett särskilt kapitel för sig. Det är en gammal bankhall och på väggarna sitter det fortfarande rester av en fantastisk mahognypanel. 

 

Numera säljer vi mycket mer än tapeter. Vi har även en hel avdelning med tyger, massor med kuddar och inredningsdetaljer till ditt hem och naturligtvis hittar du även målarfärger och tillbehör hos oss.

 

När det gäller tapeter är vi specialister. I butiken visar vi det mesta som överhuvudtaget finns på marknaden. Våra tyger tar vi från leverantörer som har ett högt designinnehåll och håller hög kvalitet samt helst att det finns en koppling till tapeter. I egen ateljé erbjuder vi sömnad och genom vår färgavdelning vill vi skapa ett nytt sätt att titta på färg. Våra leverantörer är både svenska och engelska och erbjuder allt för dig som ska måla om hemma.

 
För att kunna erbjuda kunder i hela landet vårt sortiment har vi en webbshop som vi hoppas upplevs som något utöver det vanliga. Vi vänder oss till dig som har ett intresse för inredning och som bryr dig om din hemmiljö. Finns inte intresset idag försöker vi genom vår skyltning hjälpa till att skapa det. Som företag har vi alltid strävat efter att vara självständiga. Vi tillhör inte någon kedja eller inköpsorganisation utan väljer våra leverantörer med utgångspunkt från vad vi själva tror på. Detta medvetna sätt att vara självständig tror vi skapar en kreativ och positiv miljö som kommer våra kunder till godo.

Välkommen till vår lilla värld av vackra tapeter, tyger och färger!