Tyger / Medaljonger
Medaljonger

Medaljongtyger

Beroende på stilen på medaljongtyget passar det i både koja eller slott. De lite pampigare medaljongmönstren gör sig bra med lite högre takhöjd och känsla av salong medan de lite mindre kanske passar bättre i sommarstugan eller på landet. Hos oss handlar du textilier på metervara till gardiner och möbler med snabb leverans och mängdrabatt online. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé. Kontakta oss gärna för en offert.

 

 

Klassiska medaljongtyger

Tyger med medaljonger går aldrig ur tiden och det bästa med just medaljongmönster är att det går att matcha i vilken omgivning som helst beroende på färg och struktur. Ett lättare tyg med medaljongmönster passar ofta fint i sommarstugan, medan ett tyngre pampigare tyg med medaljonger gör sig fint i en våning. 

 

 

Sömnad i vår egen syateljé 

Vår syateljé syr upp medaljonggardiner, hissgardiner, dynor, kuddar, sängkappor, överkast och mycket mer.
Med lång erfarenhet och stor noggrannhet kan vi skapa det du behöver till ditt hem. Kontakta oss gärna för en offert.

 

 

Kontakta oss gärna om medaljongtyger

Det finns en del medaljongtyger i vår webshop men ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.
Letar du efter ett medaljongtyg men inte hittar rätt så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig gärna.

 

 

Varumärken med medaljongtyger

Tyger med medaljonger är klassiskt. Vi har ett stort utbud av textilier för både privat och offentlig miljö. I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som AstridGP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Liberty, Lewis & Wood, Ian Mankin, Manuel Canovas, Helene Blanche, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Charles Burger, Josef Frank, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris med flera.

 

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla medaljongtyger, tapeter, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut hur många meter tyg du behöver så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER