Tyger / Rutiga
Rutiga

Rutiga tyger på metervara

Rutiga tyger är lika fint till hissgardiner som för att klä om en fåtölj, en pall eller att sy kuddar av. Hos oss handlar du rutiga tyger på metervara till gardiner och möbler med snabb leverans och mängdrabatt online. Önskar du sömnad så erbjuder vi det i egen syateljé. Kontakta oss gärna för en offert.

 
1 2  Sortering: Artiklar per sida:
Romo Kemble Celadon Tyg
Tyg
815 kr
Romo Kemble Indigo Tyg
Tyg
815 kr
Romo Kemble Mushroom Tyg
Tyg
815 kr


 

Rutiga tyger och textilier

Hos Engelska Tapetmagasinet finns ett stort utbud av rutiga tyger på metervara till både gardiner, kuddar, möbler med mer. En klassisk köksruta till kökssoffan eller matsalsstolarna kan ge en lantlig känsla och passar väldigt fint till tex gustavianska stolar. De klassiska skotskrutorna ger ett tyngre uttryck och skapar enkelt den brittiska inredningsstilen som är perfekt att kombinera med mörkare träslag. Ralph Lauren och Mulberry är varumärken som slår ett extra slag för de rutiga tygerna och hos oss kan du självklart beställa dessa på metervara. 

 

 

Sömnad i vår egen syateljé 

Vår syateljé syr upp rutiga kuddar, hissgardiner, dynor, gardiner, sängkappor, överkast och mycket mer.
Med lång erfarenhet och stor noggrannhet kan vi skapa det du behöver till ditt hem. Kontakta oss gärna för en offert.

 

 

Ginghamrutigt, skotskrutigt och andra rutiga mönster från välkända varumärken

Rutor finns representerade hos nästan alla varumärken, om än i lite olika stil. Allt från klassisk tweedrutigt tyg till mer romantiskt ginghamrutigt tyg. Vi har ett stort utbud av rutiga tyger för både privat och offentlig miljö. I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som AstridGP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Liberty, Lewis & Wood, Ian Mankin, Manuel Canovas, Helene Blanche, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Charles Burger, Josef Frank, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris med flera.

 

 

Handla rutiga tyger hos Engelska Tapetmagasinet

Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Det finns många rutiga tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Letar du efter ett rutigt tyg men inte hittar rätt så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig gärna.


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER