Varumärken / Ottoline
Ottoline

Ottoline

Handla tapeter från Ottoline med fri frakt hos Engelska Tapetmagasinet. Ottoline är ett London-baserat holländskt designhus grundat av Ottoline de Vries. I Ottolines tapeter kombineras klassiska och moderna element i färgstarka och lekfulla mönster. 

 
Filtrera nedan eller byt varumärke
Ottoline
1 2  Sortering: Artiklar per sida:

Ottoline Spring Rhythm, Red Tapet
Tapet
3 115 kr

Ottoline Maccadamia, Brown Tapet
Tapet
3 115 kr

Ottoline Maccadamia, Pink Tapet
Tapet
3 115 kr
Ottoline Guirlande, Green Tapet
Tapet
3 115 kr

Ottoline Guirlande, Coral Tapet
Tapet
3 115 kr


Ottoline Spring Rhythm, Blue Tapet
Tapet
3 115 kr

Ottoline Tulips, Sea Blue Tapet
Tapet
3 115 kr
Ottoline Chintamani, Cream Tapet
Tapet
3 115 kr

Ottoline Madame Ziggle, Oat Tapet
Tapet
3 115 kr


Ottoline – tapeter med fri frakt online

Ottoline är ett London-baserat holländskt designhus grundat av Ottoline de Vries. Här hittar du tapeter med färg- och formstarka mönster med ränder, blommor och geometriska figurer. Vi erbjuder fri frakt och mängdrabatt på tapeter när du handlar online. Letar du efter någonting speciellt från Ottoline som du inte hittar online så är du varmt välkommen att kontakta oss på info@engelskatapetmagasinet.se eller 031-711 98 50

 

Skapa en modern och färgstark mönstermix med Ottolines tapeter

Ottoline de Vries är känd i inredningsvärlden för sin lekfulla användning av färg och form. Mönstren är unika och moderna och har inspirerats av Ottolines kärlek till naturen, historiska stilar, kulturer och konstformer. Gillar du modern, brittisk mönstermix och inspireras av inredningsarkitekten Beata Heumans stil så är Ottoline ett varumärke för dig. Här kombineras färger och former på ett lekfullt sätt. Alla mönster i kollektionerna går att mixa och matcha för att skapa en personlig, färgstark och quirky inredning.

 

Tapeterna trycks vid beställning

Tapeterna handmålas i studion i London och digitaltrycks i Nederländerna. Tapeterna trycks vid beställning för att minska avtrycket på miljön. Observera därför att färger kan skilja sig åt beroende på när du beställer varan. Vid en kompletterande order kan Ottoline inte garantera att färgerna överensstämmer med den tapet du redan har. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp att räkna ut antal tapetrullar till ditt projekt.

 

Prisbelönt tapetdesign

Ottoline de Vries arbetade som advokat i Amsterdam när hon på fritiden utvecklade sin passion för design genom att restaurera antikviteter med hjälp av färg och tapeter. När hon inte hittade mönstren hon letade efter började hon skapa sina egna. Till en början prydde mönstren hennes vänner och familjs hem, men allt eftersom växte efterfrågan på hennes unika och noggrant tillverkade design även utanför den närmsta kretsen. Nomineringen i det första Rijksstudio Award någonsin av Rijksmuseum Amsterdam och medverkan i den holländska upplagan av Residence var den push hon behövde för att etablera sitt företag och förverkliga sin dröm. Efter att ha flyttat från sitt hemland och Amsterdam till designnavet London, lanserade Ottoline sin första tapetkollektion våren 2015, Ballet Russes. Kollektionen vann priset i kategorin Bästa tapetkollektion i Home & Gardens Fabric Award 2015. Numera syns Ottoline regelbundet i inredningstidningar som House & Garden, The World of Interiors, AD and Homes & Gardens. Hon har också samarbetat med inredningsarkitekter, hantverkare och andra varumärken genom åren. 

 

Handla tapeter från Ottoline hos Engelska Tapetmagasinet

Tapeter från Ottoline hittar du hos Engelska Tapetmagasinet. Letar du efter någonting speciellt från Ottoline som du inte hittar online så är du varmt välkommen at kontakta oss på info@engelskatapetmagasinet.se eller 031-711 98 50. Vi blandar välkända varumärken med unik design från mindre designhus. Tycker du om Ottolines stil så kanske du också skulle gilla Astrid and Rudolf, Barneby Gates, Cathy Nordström, Hamilton Weston, Harlequin, House of Hackney, Långelid / von Brömssen, Osborne & Little, Paint & Paper Library eller Thibaut


Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER