Stäng

Vi inreder offentliga miljöer

Vill du ha hjälp att inreda kontoret? Har du ett hotell där rummen ska fräschas upp? Vet du inte riktigt hur du ska få fram rätt känsla? Oavsett om du behöver inredningshjälp med ett kontor, restaurang, butik eller ett kontorslandskap så har du hittat rätt. Våra inredare har stor erfarenhet från och mycket kunskap kring olika typer av inredningsprojekt i offentliga miljöer. Genom att noga lyssna på dig och dina önskemål, möta dem med kunskap och inspiration och utifrån det skapa det perfekta rummet för just ditt behov, går våra inredare alltid helhjärtat in i varje individuellt projekt. Oavsett storlek på projekt hjälper vi till att inreda alla typer av offentlig miljö och löser allt ifrån idé till montering.

Inredningshjälp offentliga miljöer - Engelska Tapetmagasinet

Har du redan en färdig idé kan vi ta fram förslag och skapa en helhet som stämmer överens med den känsla du vill skapa. Är du arkitekt och redan har ett helt färdigt koncept hjälper vi till att räkna ut, håller i logistiken samt håller lager för projektet. Vårt lager är vana att förse både små och stora projekt med varor i rätt tid till både hotell, restaurangkedjor och kontor i Sverige och runt om i Europa. Ring oss gärna, så berättar vi mer om hur vi jobbar och kommer tillsammans fram till vad som passar dig bäst.

kontakta en av våra inredare redan idag

Är du i behov av inredningshjälp för offentlig miljö? Ta ett steg i rätt riktning och ta kontakt med en av våra inredare redan idag. Oavsett om du vill ha tips och råd, önskar prisuppgift eller vill boka en konsultation finns våra inredare på plats och kan svara på dina frågor. 

JOHANNA GRÖNVALL NORDLANDER

johanna@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 59

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15 % online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>