Våra tjänster / Inredare / Inredare offentlig miljö

Vi inreder offentliga miljöer

Engelska Tapetmagasinets Inredningsateljé inreder offentliga miljöer som kontor, hotell och restauranger - och sköter allt från idé till montering. Vill du ha hjälp att inreda kontoret? Har du ett hotell där rummen ska fräschas upp? Vet du inte riktigt hur du ska få fram rätt känsla? Oavsett om du behöver inredningshjälp med ett kontor, restaurang, butik eller ett kontorslandskap så har du hittat rätt. Våra inredare har stor erfarenhet från och mycket kunskap kring olika typer av inredningsprojekt i offentliga miljöer. Genom att noga lyssna på dig och dina önskemål, möta dem med kunskap och inspiration och utifrån det skapa det perfekta rummet för just ditt behov, går våra inredare alltid helhjärtat in i varje individuellt projekt. Har du redan en färdig idé kan vi ta fram förslag och skapa en helhet som stämmer överens med den känsla du vill skapa. Är du arkitekt och redan har ett helt färdigt koncept hjälper vi till att räkna ut, håller i logistiken samt håller lager för projektet. Vårt lager är vana att förse både små och stora projekt med varor i rätt tid till både hotell, restaurangkedjor och kontor i Sverige och runt om i Europa. Ring oss gärna, så berättar vi mer om hur vi jobbar och kommer tillsammans fram till vad som passar dig bäst.

 

Inredning av kontor

Vi hjälper er att inreda er arbetsplats med hjälp av ljuddämpande textilier, solskydd, tapeter och färgsättning. Tillsammans skapar vi en trivsam och inspirerande miljö.

 

Textilier och tapeter är ett bra sätt att skapa karaktär på kontoret. Det är ett sätt att uttrycka vad ert företag står för och förhöja känslan ni förmedlar. För att skapa en bra arbetsmiljö är gardiner en viktig del i inredningen. Både estetik och akustik är viktig på en arbetsplats och med rätt material kan du öka trivseln på arbetsplatsen. Kontakta oss idag så bokar vi tid för ett kostnadsfritt första möte. Pris på offert.

 

INSPIRERAS AV BILDER PÅ KONTOR

Inredning av hotell

Att inreda hotell kan kännas övermäktigt. Våra inredare hjälper er att, utifrån er vision och budget, skapa rätt karaktär. Med hjälp av mörkläggande gardiner, heltäckande mattor, textilier, tapeter och färgsättning skapar vi tillsammans en miljö som förstärker ert varumärke. 

 

Vare sig det handlar om enstaka rum eller ett helt hotell ser vi till att ha en röd tråd i projektet och sköter allt från mätning till montering. 

 

Bland våra kunder finns idag allt från mindre gårdshotel, boutiquehotel och slotts- och herrgårdshotell runt om i Sverige. Kontakta oss idag så bokar vi tid för ett kostnadsfritt första möte. Pris på offert.


INSPIRERAS AV BILDER PÅ HOTELL

Inreda restauranger med textilier, mattor och tapeter

Inredning av restaurang

Inredningen på en restaurang är viktig för helhetsupplevelsen. Inredningen är till och med ofta lika viktig som maten och servicen. Ibland kanske du har en vision men vet inte hur den ska ta sig uttryck - då hjälper våra inredare till. Med hjälp av ljuddämpande gardiner, mattor, textilier, tapeter och färgsättning skapar vi tillsammans en miljö som förstärker ert varumärke. 

 

Helheten ska ge ett harmoniskt intryck och en tydlig identitet. Användandet av tapeter och textilier kan vara ett relativt enkelt sätt att förtydliga ert koncept. Våra inredare hjälper till med en röd tråd i hela projektet och sköter allt från mätning, montering och logistik. Kontakta oss idag så bokar vi tid för ett kostnadsfritt första möte. Pris på offert.

 

INSPIRERAS AV BILDER PÅ RESTAURANGER

Kontakta våra inredare

Våra inredare är experter på lösningar till olika företag. Det kan handla om kontor, hotell och restauranger och alla har olika behov. Projekt kan handla om allt från att dämpa ljudet i kontorslandskapet eller förtydliga företagsprofilen genom rätt inredning. Varje projekt är unikt och utifrån dina behov så tar vi fram den bästa lösningen. Mötet sker hos oss, digitalt eller på plats hos dig.
Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så diskuterar vi förutsättningar för ditt projekt - och hur vi kan hjälpa ditt företag på bästa sätt.
Ring oss på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hör våra inredare av sig till dig.

Inredare gardiner Catarina
Inredare gardiner Josefine

CATARINA SÖRNDAL
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57