Stäng

Vi inreder offentliga miljöer

Vill du ha hjälp att inreda kontoret? Har du ett hotell där rummen ska fräschas upp? Vet du inte riktigt hur du ska få fram rätt känsla? Oavsett om det gäller ett kontor, en restaurang, en butik eller ett kontorslandskap du behöver inredningshjälp till så har du hittat rätt. Våra inredare har stor erfarenhet från och mycket kunskap kring olika typer av inredningsprojekt i offentliga miljöer. Genom att noga lyssna på dig och dina önskemål, möta dem med kunskap och inspiration och utifrån det skapa det perfekta rummet för just ditt behov, går våra inredare alltid helhjärtat in i varje individuellt projekt. Oavsett storlek på projekt hjälper vi till att inreda alla typer av offentlig miljö och löser allt ifrån idé till montering.

Har du redan en färdig idé kan vi ta fram förslag som skapar en helhet som stämmer överrens med den känsla du vill skapa. Är du arkitekt och redan har ett helt färdigt koncept hjälper vi till att räkna ut, håller i logistiksamt håller lager för projektet. Vårt lager är vana att förse både små och stora projekt med varor i rätt tid till både hotell, rastaurangkedjor och kontor i Sverige och runt om i Europa. Ring oss gärna så berättar vi mer om hur vi jobbar och kan tillsammans komma fram till vad som passar dig bäst.

kontakta en av våra inredare redan idag

Är du i behov av inredningshjälp för offentlig miljö? Ta ett steg i rätt riktning och ta kontakt med en av våra inredare redan idag. Oavsett om du vill ha tips och råd, önskar prisuppgift eller vill boka en konsultation finns våra inredare på plats och kan svara på dina frågor. 

 

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

Läs mer om våra vanliga typer av inredningsprojekt inom offentlig miljö