Stäng

Vi hjälper till att inreda hotell

Ett hotell kan vara svårt att inreda, då det är mycket du behöver ha i åtanke. Vilket budskap vill du att ditt varumärke ska förmedla? Vilken känsla ska kunderna förknippa med ditt hotell? Människor blir mer och mer medvetna om sin omgivning och i vilken miljö de väljer att spendera sin tid. Vare sig man ska spendera en natt, en vecka eller kanske ännu längre tid på hotell är inredningen och standarden en stor del av det man väljer att betala för. Ett hotell blir som ett andra hem för kunden oavsett längden på vistelsen. Känslan rummet förmedlar speglar av sig på besökaren och lägger grunden för känslorna kring ditt hotell i framtiden. Bra känslor ger återkommande kunder. Ett framgångsrikt hotell är intressant och personligt samtidigt som det vänder sig till många. Kanske har du en vision om hur du vill att det ska se ut eller kanske är det just detta du behöver hjälp med? Oavsett anledning har våra duktiga inredare mycket kunskap såväl som inredningsglädje att dela med sig av. Våra inredare har erfarenhet av att inreda allt från lobbyer till hotellrestauranger och hotellrum. Vi hjälper er med val av tapeter, tyger, solskydd, sänggavlar, mattor, gardintillbehör och mycket mer. Storlek på projekt spelar ingen roll. Vi hjälper dig vare sig du ska inreda ett hotellrum eller en hel våning, lobbyn eller hotellbaren. Nedan kommer några inspirationskollage för olika hotellstilar vi jobbat med tidigare. 

Inredningshjälp för hotell i Göteborg

Kontakta en av våra inredare redan idag

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

Våra inredare hjälper dig sätta stilen för ditt hotell

Det finns många olika vägar att gå när du väljer att inreda ditt hotell. En av de mest populära stilarna de senaste åren har varit den historiska trenden, där tapeter, textilier och stuckatur är viktiga för att bygga karaktär. Några av Sveriges vackraste hotell finns i Göteborg och vi är stolta över att leverera till bland annat anrika hotellet Royal, klassiska hotell Eggers och omtalade hotell Pigalle i Göteborg. Här ska man känna historiens vingslag genom tapeter tapeter med historiska mönster i form av medaljonger och blommor på alla hotellets väggar. William Morris, Little Greene och Lim och Handtryck har många vackra mönster. Även trappor, matsal, korridorer och toaletter har tapeter och oftast är de olika i alla rum. Gardiner och tapeter kompletteras gärna med gamla möbler, mycket tavlor och gammaldags porslin till maten. Att genom olika textilier, tapeter och övrig inredning prata samma språk, skapar man en röd tråd. Det är en konst, men när det görs rätt blir resultatet enastående. 

Inreda hotell med historisk stil
Inreda hotell med historisk stil
Inreda hotell med historisk stil
Inredningshjälp för hotell - Historisk inredning
Inredningshjälp för hotell - Historisk inredning
Inredningshjälp för hotell - Historisk inredning

Inred ditt hotell med Skandinavisk avskalad stil 

Ljus, luftig och avskalad inredning med raka linjer. Den skandinaviska inredningsstilen har tagit världen med storm och är ett väldigt populärt koncept bland hotell. Öppna fräscha ytor med mycket ljus skapar en känsla av lugn och harmoni för den besökande. Lägg till moderna detaljer i form av lampor, speglar och mattor för att komplettera och ge rummen karaktär. Trädetaljer passar också otroligt bra till denna typ av inredning. Ljusa väggar och textilier som samspelar med dagsljuset lägger grunden för den skandinaviska inredningsstilen. Ljust behöver för all del inte vara vitt. Ljusa grå, rosa eller beiga toner fungerar utmärkt i dessa miljöer och kan ge extra personlighet till rummen. Bara för att det är ljust och avskalat behöver det inte blir tråkigt, utan med rätt material och känsla på tapeter, gardiner och andra textilier så skapas en bra harmoni. Tapeter i detta sammanhang kan oftare handla om olika texturer, snarare än mönster, för att skapa en känsla. 

Inreda hotell i skandinavisk stil
Inreda hotell i skandinavisk stil
Inreda hotell i skandinavisk stil
Inredningshjälp för hotell - Skandinavisk stil
Inredningshjälp för hotell - Skandinavisk stil
Inredningshjälp för hotell - Skandinavisk stil

Låt ditt hotell tala för sig själv genom att sticka ut från mängden

Ett annat framgångsrikt koncept inom hotellvärlden är att göra något helt annat än konkurrenterna. I många fall är det nog så att man kör på det säkra före det osäkra när man inreder hotell och därmed ofta landar i det vita och avskalade. Att däremot våga sticka ut lite med inredningen menar vi i många fall är ett vinnande koncept vare sig du kör på hela hotellets inredning eller på utvalda ytor. Det har i många fall visat sig prestigefyllt att köra ett hotellkoncept som avviker från mängden och varumärkeskännedomen på dessa hotell har en tendens att öka snabbare och bredare än för andra. Stick ut från mängden och skapa en hel atmosfär av härliga färger och mönster. Att få till detta fantastiska hotellkoncept kräver inte bara ett intresse för inredning utan även stor kunskap och - inte minst - tid. När ett eller flera av dessa brister, är det en bra ide att ta hjälp av våra duktiga inredare. Oavsett om du behöver hjälp med hela inredningsprojektet eller bara en bit på vägen.

Inredningshjälp i Göteborg - Inreda hotell i modern stil
Hjälp med inredning av hotell
Hjälp med inredning av hotell
Hjälp med inredning av hotell

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 20% online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>