Inredning av kontor

Inredningen på kontoret är viktig för hur dina kunder skapar sitt omdöme och sina känslor gällande ditt företag. Det är otroligt viktigt att ha en genomtänkt inredning vare sig det gäller kontorslandskapet, ett konferensrum eller ett showroom. Kundens första intryck sätter standard för vilka förutsättningar ni har att skapa en god relation i framtiden. Inredningen och designen är ansiktet utåt för ditt varumärke och känslan kunderna förknippar med ditt företag kommer till stor del därifrån. Att skapa ett intressant och genomtänkt kontor är alltså otroligt viktigt för företagets image. Våra inredare hjälper dig att inreda ditt kontor med allt från färgsättning, val av tapeter, tyger, solskydd, mattor och gardintillbehör mm.

 

Textilier och tapeter är ett bra sätt att skapa karaktär på ditt kontor. Det är ett sätt att uttrycka vad ni står för och för att förhöja känslan ni förmedlar. Ljust och fräscht eller mer traditionellt? Modernt eller klassiskt? Här är det endast fantasin som sätter gränser och vi hjälper dig skapa rätt känsla för att passa ditt varumärke. För att skapa en bra arbetsmiljö är gardiner en viktig del i inredningen. 

Inspireras av olika kontor

Anlita inredare till kontor för textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Inreda kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Inreda kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Inreda kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Modernt kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Kontorsinredning textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner

Det ska vara trivsamt på jobbet

Inredningen på kontoret är minst lika viktig för de som jobbar där, som för kunder och besökande. Att skapa en god arbetsmiljö höjer motivationen och bidrar till nöjda anställda som mår bra på jobbet. De som trivs i sin omgivning blir mer produktiva och prestationerna ökar, samtidigt som besökare får rätt intryck av företaget. Då man ofta spenderar majoriteten av sin vakna tid på jobbet är det otroligt viktigt att ha en trivsam miljö på arbetsplatsen. Genom att omsorgsfullt välja inredning, gällande färger och material bidrar man till en harmonisk och funktionellt kontor. Bland annat kan det vara viktigt att tänka på att använda lugnande färger där det behövs, medan man använder sig av färger som ger energi där just det behövs. Det är många faktorer att ha i åtanke och våra duktiga inredare hälper mer än gärna till att skapa en fulländad inredning för ditt ändamål.

Solskydd till kontor

En annan viktig faktor att ha i åtanke när man inreder kontor är just solskydd. Solskydd är otroligt viktigt för att skapa en behaglig arbetsmiljö och bristande solskydd på kontoret kan vara dåligt på många sätt. Solskydd hjälper till att reglera värmen från den stekande solen på sommaren likväl som kylan på vintern. Du vet den känslan när man får solen i ögonen eller reflektionerna på datorskärmen som gör att det blir svårt att urskilja vad där egentligen står? Eller när grannarna eller förbigående ser rätt in på kontoret? Solskydd är med andra ord ett måste på kontoret. Även ljud dämpas av vissa solskydd och det finns både ljud- och ljusdämpade textilier i massor. På större kontor är även solskydd eller textilier viktiga för att avskilja olika avdelningar åt och kunna dra för vid viktiga möten eller annat. Våra duktiga inredare hjälper till med allt från måttagning och rådgivning till beställning och uppsättning. Vi erbjuder ett stort sortiment solskydd från Luxaflex och Riviera där det finns allt från plissegardiner och persienner till lamellgardiner och rullgardiner. 

Inreda kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Kontorsinredning med solskydd, mattor, persienner och gardiner
Inreda kontor med textilier, solskydd och ljuddämpade gardiner
Kontorsinredning med solskydd, mattor, persienner och gardiner
Kontorsinredning med solskydd, mattor, persienner och gardiner

Kontakta våra inredare

Våra inredare har lång erfarenhet av att inreda kontor åt företag. Det kan innebära allt från att dämpa ljudet i kontorslandskapet med hjälp av gardiner och mattor, eller lyfta företagets profil genom färgsättning och detaljer. Varje projekt är unikt och utifrån dina behov så tar vi fram den bästa lösningen. Mötet sker på plats hos oss, digitalt eller hos dig. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så diskuterar vi förutsättningar för ditt projekt - och hur vi kan hjälpa ditt företag på bästa sätt. Ring oss på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hör våra inredare av sig till dig.

Inredare gardiner Catarina
Inredare gardiner Josefine

CATARINA SÖRNDAL
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57