Stäng

Vi hjälper dig att inreda kontor

Inredningen på kontoret är viktig för hur dina kunder skapar sitt omdöme och sina känslor gällande ditt företag. Det är otroligt viktigt att ha en genomtänkt inredning vare sig det gäller kontorslandskapet, ett konferensrum eller ett showroom. Kundens första intryck sätter standard för vilka förutsättningar ni har att skapa en god relation i framtiden. Inredningen och designen är ansiktet utåt för ditt varumärke och känslan kunderna förknippar med ditt företag kommer till stor del därifrån. Att skapa ett intressant och genomtänkt kontor är alltså otroligt viktigt för företagets image. Våra inredare hjälper dig att inreda ditt kontor med allt från färgsättning, val av tapeter, tyger, solskydd, mattor och gardintillbehör mm. Nedan visar vi några inspirationskollage med olika stilar för inredning till kontor. 

Inredningshjälp för kontor i Göteborg

kontakta en av våra inredare redan idag

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

Vi hjälper dig från början till slut med din inredning

Har du en klar bild av hur du vill att det ska se ut eller är det just det du behöver hjälp med? Ett klassisk avskalat kontor eller ett mysigt kontor med hemmakänsla? Vilka vill du rikta dig mot? Vilken känsla vill du att kunderna ska förknippa med just ditt företag? Vi hjälper dig att svara på frågorna och tillsammans med dig tar vi oss vidare därifrån. Det är många faktorer att tänka på när man inreder offentliga miljöer vilket kan vara svårt att få till för många. Våra inredare har stor erfarenhet med denna typen av projekt och är specialister på färgsättning, textil- och mönsterkombinationer. Vi ser vikten i att låta varje inredningsprojekt vara unikt från början till slut för bästa möjliga resultat. Vi hjälper er utifrån era förutsättningar. 

Inredningshjälp för kontor - Inredare i Göteborg
Inreda kontor - Inredningshjälp i Göteborg
Inreda kontor - Inredningshjälp i Göteborg

Solskydd med ljud- och ljusreglerande egenskaper till kontoret

En annan viktig faktor att ha i åtanke när man inreder kontor är just solskydd. Solskydd är otroligt viktigt för att skapa en behaglig arbetsmiljö och bristande solskydd på kontoret kan vara dåligt på många sätt. Solskydd hjälper till att reglera värmen från den stekande solen på sommaren likväl som kylan på vintern. Du vet den känslan när man får solen i ögonen eller reflektionerna på datorskärmen som gör att det blir svårt att urskilja vad där egentligen står? Eller när grannarna eller förbigående ser rätt in på kontoret? Solskydd är med andra ord ett måste på kontoret. Även ljud dämpas av vissa solskydd och det finns både ljud- och ljusdämpade textilier i massor. På större kontor är även solskydd eller textilier viktiga för att avskilja olika avdelningar åt och kunna dra för vid viktiga möten eller annat. Våra duktiga inredare hjälper till med allt från måttagning och rådgivning till beställning och uppsättning. Vi erbjuder ett stort sortiment solskydd från Luxaflex och Riviera där det finns allt från plissegardiner och persienner till lamellgardiner och rullgardiner. Vi har även ett stort utbud textilier till både möbler, kuddar och gardiner och hjälper mer än gärna till att välja ut det som passar bäst för dig och ditt ändamål. 

Solskydd till kontor - inredare i Göteborg
Solskydd till kontor - Inredare i Göteborg
Solskydd till kontor - Inredare i Göteborg

Inredningen på kontoret skapar driven personal

Inredningen på kontoret är minst lika viktig för de som jobbar där, som för kunder och besökande. Att skapa en god arbetsmiljö höjer motivationen och bidrar till nöjda anställda som mår bra på jobbet. De som trivs i sin omgivning blir mer produktiva och prestationerna ökar markant, samtidigt som besökare får rätt intryck av företaget. Då man ofta spenderar majoriteten av sin vakna tid på jobbet är det otroligt viktigt att ha en trivsam miljö på arbetsplatsen. Genom att välja inredning omsorgsfullt, gällande färger och material som som utgör olika syfte på olika ställen, bidrar man till en harmonisk och funktionell arbtesmiljö. Bland annat kan det vara viktigt att tänka på att använda lugnande färger där det behövs, medan man använder sig av färger som ger energi där just det behövs. Det är många faktorer att ha i åtanke och våra duktiga inredare hälper mer än gärna till att skapa en fulländad inredning för dig och ditt ändamål.

Inredningshjälp för kontor
Inredningshjälp för kontor
Inredningshjälp för kontor

Textilier och tapeter är ett bra sätt att skapa karaktär på ditt kontor. Det är ett sätt att uttrycka vad ni står för och för att förhöja känslan ni förmedlar. Ljust och fräscht eller mer traditionellt? Modernt eller klassiskt? Här är det endast fantasin som sätter gränser och vi hjälper dig skapa rätt känsla för att passa ditt varumärke. För att skapa en bra arbetsmiljö är gardiner en viktig del i inredningen. Både estetik och akustik är viktig på en arbetsplats och med rätt material kan du öka trivseln på arbetsplatsen.

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 20% online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>