Varumärken  Svenskt Tenn

Svenskt Tenn tapeter

Josef Frank KlöverbladHär handlar du samtliga tapetmönster av Josef Frank med fri frakt. Engelska Tapetmagasinet är en av få utvalda att få sälja tapeter från Josef Frank och Svenskt Tenn. Tapeterna känns både retro, klassiska och sommarstuga på en och samma gång. 

Filtrera nedan eller byt varumärke
Svenskt Tenn

 

KLASSISKA TAPETER FRÅN SVENSKT TENN

Joesef Frank har gjort djupa avtryck i den svenska formhistorian och han räknas fortfarande som en av Sveriges, genom tiderna, viktigaste formgivare. Josef Franks samarbete med Svenskt Tenn resulterade bland annat i hans fantastiska tapeter och vi är stolta att kunna erbjuda alla hans tapetmönster både i vår butik och i vår webshop t.ex. tapeten Eldblomma, Paradiset, Söndagsmorgon, Vårklockor, Sagoträdet och den senaste tapeten Klöverblad som kom 2015. Det välkända mönstret Elefant som designades av Estrid Ericson finns i flera olika färgställningar och nu också som tapet. 

 

På 40-talet tecknade han ett antal mönster speciellt för Norrköpings Tapetfabrik – och dessa mönster är nu klassiker. De vackra mönstren som trycks som tapet  heter Eldblomma, Vårklockor, Paradiset, Sagoträdet, Krysantemer och Söndagsmorgon. Sedan 2009 har Svenskt Tenn tagit över produktion och distrubutionen och vi  på Engelska Tapetmagasinet är stolta att sedan 2013 vara exklusivt utvalda auktoriserade återförsäljare av både Josef Frank och Estrid Ericssons tapeter. ”Starka färger och kraftfulla mönster kan häva känslan av instängdhet. Till och med en kyffig skrubb kan bli spännande med en effektfull tapet.” Josef Frank 1947

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

PASSA PÅ!

UPP TILL 15% RABATT

I VÅR WEBSHOP

10% vid köp över 2000 kr

15% vid köp över 6000 kr

 

Läs mer

 

FRI FRAKT

Fri frakt när du handlar tapeter eller tyger.

 

HUR VILL DU BETALA?

Välj mellan kort, faktura eller delbetalning.

 

TAPETPROVER

Tapetprover och tygprover

Du kan beställa prov på de flesta tapeter och tyger hos oss. Gör beställningen direkt under tapeten eller tyget du är intresserad av.

 

FÅ INSPIRATION

Inspiration tapeter och trender

Shoppa efter stil >> 

 

 

Få vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress: *
Stäng