Varumärken  Josef Frank

Tapeter Josef Frank och Svenskt Tenn

Josef Frank tapeter

Här handlar du samliga tapeter från Josef Franks tapeter med fri frakt. Josef Frank har gjort djupa avtryck i den svenska formhistorien och en av Sveriges, genom tiderna, viktigaste formgivare efter sitt samarbete med Svenskt Tenn. Klassiker är Eldblomma, Vårklockor, Paradiset, SagoträdetKrysantemerSöndagsmorgon och Klöverblad.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Josef Frank
Sortering: Artiklar per sida:
Josef Frank Vårklockor Tapet
Tapet
900 kr
Josef Frank Klöverblad Tapet
Tapet
900 kr
Josef Frank Elefant Tapet
Tapet
800 kr

Josef Frank Vårklockor Tapet
Tapet
900 kr
Josef Frank Paradiset Tapet
Tapet
900 kr
Josef Frank Paradiset Tapet
Tapet
900 kr
Josef Frank Sagoträdet Tapet
Tapet
900 kr

Josef Frank Krysantemer Tapet
Tapet
900 kr
Josef Frank Elefant Tapet
Tapet
800 kr
Josef Frank Sagoträdet Tapet
Tapet
900 kr
Josef Frank Elefant Tapet
Tapet
800 kr

Josef Frank Krysantemer Tapet
Tapet
900 kr
Josef Frank Elefant Tapet
Tapet
800 kr

 

TAPETER FRÅN JOSEF FRANK OCH SVENSKT TENN

Engelska Tapetmagasinet är en av få utvalda att få sälja tapeter från Josef Frank och Svenskt Tenn. Både i vår butik och online hittar du alla mönster från Josef Frank. På 40-talet tecknade han ett antal mönster speciellt för Norrköpings Tapetfabrik – och dessa mönster är nu klassiker. De vackra tapeterna heter Eldblomma, Vårklocka, Paradiset, Sagoträdet. Krysantemer och Söndagsmorgon och den senaste tapeten Klöverblad som sattes i produktion först 2015. Det välkända mönstret Elefant som designades av Estrid Ericson finns i flera olika färgställningar och nu också som tapet. Tapeterna känns både retro, klassiska och sommarstuga på en och samma gång. De passar mycket bra med Josef Franks alla fantastiska tyger och accessoarer.

 

Sedan 2009 har Svenskt Tenn tagit över produktion och distrubutionen och vi  på Engelska Tapetmagasinet är stolta att sedan 2013 vara exklusivt utvalda auktoriserade återförsäljare av både Josef Frank och Estrid Ericssons tapeter. ”Starka färger och kraftfulla mönster kan häva känslan av instängdhet. Till och med en kyffig skrubb kan bli spännande med en effektfull tapet.” Josef Frank 1947

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

PASSA PÅ!

UPP TILL 15% RABATT

I VÅR WEBSHOP

10% vid köp över 2000 kr

15% vid köp över 6000 kr

 

Läs mer

 

FRI FRAKT

Fri frakt när du handlar tapeter eller tyger.

 

HUR VILL DU BETALA?

Välj mellan kort, faktura eller delbetalning.

 

TAPETPROVER

Tapetprover och tygprover

Du kan beställa prov på de flesta tapeter och tyger hos oss. Gör beställningen direkt under tapeten eller tyget du är intresserad av.

 

FÅ INSPIRATION

Inspiration tapeter och trender

Shoppa efter stil >> 

 

 

Få vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress: *
Stäng