Varumärken  House of Hackney

House of Hackney tapeter och tyger

House of Hackney tapeter och tyger

Här handlar du tapeter och tyger från House of Hackney som har tagit mode och inredningsvärlden med storm.

Filtrera nedan eller byt varumärke
House of Hackney
Sortering: Artiklar per sida:

 

UNIKA TAPETER OCH TYGER FRÅN HOUSE OF HACKNEY

Engelska Tapetmagasinet har sålt House of Hackney sedan 2015. Efter många besök i deras showroom i London är vi sålda på deras produkter. Populärast är deras leopardtapet Wild Card och blomstertapeten Midnight Garden. Trycken ger vibbar från både 1930-tal, 1970-tal och ibland även 1980-tal och de lyckas skapa något helt nytt, annorlunda och eklektiskt. Tapetmönstret The Dalston nominerades till Best British Pattern Design 2011. Deras produkter är allt från kläder, skor, lampskärmar till tyger och tapeter. Meddela oss om det är något du är intresserad av som inte finns i vår webshop.

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

PASSA PÅ!

UPP TILL 15% RABATT

I VÅR WEBSHOP

10% vid köp över 2000 kr

15% vid köp över 6000 kr

 

Läs mer

 

FRI FRAKT

Fri frakt när du handlar tapeter eller tyger.

 

HUR VILL DU BETALA?

Välj mellan kort, faktura eller delbetalning.

 

TAPETPROVER

Tapetprover och tygprover

Du kan beställa prov på de flesta tapeter och tyger hos oss. Gör beställningen direkt under tapeten eller tyget du är intresserad av.

 

FÅ INSPIRATION

Inspiration tapeter och trender

Shoppa efter stil >> 

 

 

Få vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress: *
Stäng