Stäng

Topp 12- lantliga tapeter

Under vår och sommar blir det ofta aktuellt att rusta upp sommarstugan eller få till sommarskänslan i hemmet. I sommarhuset kan man gå tidlöst eller trendigt avslappnad. Här listar vi 12 av våra favoritstilar som du skapar enkelt med tapeter. Sött som socker!

1. Carnation garden tapet från Boråstapeter

Carnation Garden är en vacker blommig tapet med rosor, tulpaner och nejlikor i dova mjuka toner av rosa, gult, grått och blått mot en offwhite bakgrund. Ur Boråstapeters kollektion In Bloom, som är en hyllning till naturen och blommorna.

2. Summer strawberries tapet från sandersson

Somrig tapet med hallon. Mönstret Summer Strawberry finns i Sanderson kollektion från Vintage II. Baserat på ett original från 1963. Passar både i kök, hall eller barnrum. Vit bakgrund, med blad i grönt och blått, smultron i rött och vita blommor.

3. Foxglove tapet från boråstapeter

Tapeten Foxglove har ett mönster med vackra buketter av vilda blommor såsom fingerborgsblommor och ormbunkar i dova toner av grönt, blått och rött mot en mjukt patinerad bakgrund i milt grönt. Ur Boråstapeters kollektion In Bloom, som är en hyllning till naturen och blommorna.

4. krusenberg tapet från boråstapeter

Tapeten Krusenberg är hämtad från 1840-talets Krusenberg herrgård. Ett skirt bladverk med röda och gula blommor och scheelegrönt, uppkallad efter kemisten Scheele, mot en skimrande bakgrund. En tapet ur kollektionen Anno med historiska tapeter från Boråstapeter.

5. Botanica tapet från Engblad & Co

Mönstret Botaniska - en fin tapet med botaniskt mönster från kollektionen Simplicity, designad av Emma von Brömssen för Engblad & Co (fd Eco) Ett hav av handplockade blommor och växter i olika nyanser av dovt grönt och lila på en mörkt beige bakgrund.

6. Trellis gold tapet från william morris

Pure Trellis är en tapet med tryck som påminner om blocktryckta original, vilket gör trycket något ojämn i färgen. Bakgrund i guld med mönster i vitt, beige och svart. Ur kollektionen Pure Morris North. William Morris realiserade en dröm när han klev av ångbåten på Island 1871. Koboltblå himmel med avlägsna snötäckta berg och gul vallmo dansade i vinden.

7. Dream tapet från Boråstapeter

Tapeten Dream från Boråstapeter har ett akvarellmotiv med körsbärsblommor med finstämd och lätt romantisk känsla. Tapeten är både stilren och poetisk. Det är lätt att förlora sig i Dreams sidenmjuka och förtrollande mönster. Från Boråstapeters kollektion Sense of Silence.

8. Marianne tapet från Designers guild

Marianne - Vacker blommig tapet från Designers Guild. Mönstret består av utsökta blommor på en melerad bakgrund i en ljusare grå färgskala med blommor i bleka toner. Ur kollektionen Jardin des Plantes vars mönster är inspirerade av den suggestiva illustrationskonsten från 17-talets botanister.

9. Henry tapet från midbec

Henry är en tapet ur Midbecs kollektion Blomstermåla, skapad av Hanna Wendelbo. Gröna löv bildar rutnät runt en blomma mot ljust beige bakgrund.

10. Tessin tapet från Boråstapeter

Tapeten Tessin kommer ursprungligen från greve Tessins 1700-talsslott på Ekerö. En stormönstrad tidlös rokokotapet med snedrutemönster och fjärilsliknande blommor i levande färger mot en crémevit botten. En tapet ur kollektionen Anno med historiska tapeter från Boråstapeter.

11. Rosenholm tapet från sandberg

Rosenholm - Vacker blommig tapet från Sandberg tapeter. Mönstret är designat utifrån ett original från slutet av 1800-talet och består av svulstiga pioner i pudertoner, rosa, rött, mörkt brunt, cremevitt, grått och olivgrönt. 

12. Eugen tapet från sandberg

Eugen - Botanisk tapet från Sandberg Wallpaper, design Hanna Wendelbo-Hansson. Vackra fåglar bland grenar som pryds av blommor och blad. Ljust grå bakgrund med mönster i olika dova nyanser av färger som grönt, blått, gult, brunt och svart. 

Ett utbud av våra lantliga tapeter

Boråstapeter Thistle Tapet
Tapet
519 kr
Boråstapeter Krusenberg Tapet
Tapet
779 kr
Carma Flora Tapet
Tapet
950 kr
Midbec Ludvig Tapet
Tapet
735 kr
Sandberg Katarina Tapet
Tapet
950 kr
Sandberg Harsyra Tapet
Tapet
950 kr
Sandberg Alva Tapet
Tapet
950 kr
Boråstapeter Honeysuckle Tapet
Tapet
669 kr
Boråstapeter Tessin Tapet
Tapet
779 kr
Sandberg Ewa Tapet
Tapet
950 kr
Ewa
Boråstapeter Lilly Tree Tapet
Tapet
519 kr
Boråstapeter Foxglove Tapet
Tapet
519 kr
Ralph Lauren Ashfield Floral Tapet
Tapet
1 390 kr
Josef Frank Klöverblad Tapet
Tapet
1 100 kr
Midbec Sarah Tapet
Tapet
799 kr
Boråstapeter Flora Tapet
Tapet
499 kr
Sandberg Simons Äng Tapet
Tapet
950 kr
Sandberg Kajsa Tapet
Tapet
239 kr
Sanderson Andhara Tapet
Tapet
1 185 kr
Designers Guild Marianne Tapet
Tapet
995 kr
Midbec Henry Tapet
Tapet
735 kr
Boråstapeter Windrose Tapet
Tapet
669 kr
Josef Frank Sagoträdet Blå Tapet
Tapet
1 100 kr
Sandberg Lo, Hazel Tapet
Tapet
830 kr
Sandberg Rosenholm Tapet
Tapet
1 090 kr

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15 % online. 

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer