Stäng

Välkommen till vår studio

I vår studio jobbar inredare som brinner för färg och form. De är experter inom färgsättning samt mönster- och materialkombinationer och jobbar hela tiden för möta och överträffa kundens drömmar och visioner. Vare sig du vill göra om ett helt hus eller ett litet rum finns våra inredare där att möta din efterfrågan och skapa rum att trivas i. Inredarna utgår från studion som ligger en trappa upp från butiken i centrala Göteborg. Möte kan ske antingen på plats i studion eller via hembesök. 

KONTAKTA EN AV VÅRA INREDARE REDAN IDAG

Oavsett om du har en bild av hur du vill att det ska se ut eller det är just det du behöver hjälp med, har våra inredare massor av inredningsglädje att dela med sig av. Det behövs mycket tid, lust och kunskap för att skapa den perfekta inredningen och ibland behöver man hjälp att hitta rätt balans av färger, tyger och mönster. För att hitta känslan du vill förmedla och skapa harmoniska och trivsamma rum för dig eller ditt företag är det en bra idé att anlita en professionell inredare. Våra inredare Josefine och Catarina utgår ifrån vår studio, som ligger på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg. Mötet kan ske antingen på plats i studion eller via hembesök.

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

 

 

vi hjälper dig med helheten

Våra inredare hjälper till att inreda likväl offentlig miljö, som privata fastigheter. Inom offentliga miljöer har våra inredare stor erfarenhet kring bland annat kontor, hotell och restauranger och hjälper även till med montering tillsammans med vår snickare. Ett inredningsprojekt kan variera i storlek från ett enskilt rum till en hel fastighet och vi tar med glädje emot alla olika inredningsuppdrag. Vi hjälper till att skapa rätt känsla med hjälp av färgsättning, val av tapeter, tyger, solskydd, sänggavlar, mattor och gardintillbehör mm. Med hjälp av våra duktiga sömmerskor syr vi både gardiner, kuddar mm.