Stäng

Välkommen till vår studio

I vår studio jobbar inredare som brinner för färg och form. De är experter inom färgsättning samt mönster- och materialkombinationer och jobbar hela tiden för möta och överträffa kundens drömmar och visioner. Oavsett om du har en bild av hur du vill att det ska se ut eller det kanske är just det du behöver hjälp med, har våra inredare massor av inredningsglädje att dela med sig av. Det behövs mycket tid, lust och kunskap för att skapa den perfekta inredningen och ibland behöver man hjälp att hitta rätt balans av färger, tyger och mönster. För att hjälpa dig hitta känslan du vill förmedla och skapa harmoniska och trivsamma rum för dig eller ditt företag är det en bra idé att anlita en proffesionell inredare.

 

Våra inredare hjälper till att inreda likväl offentlig miljö, som privata fastigheter. Inom offentliga miljöer har våra inredare stor erfarenhet kring bland annat kontor, hotell och restauranger och hjälper även till med montering tillsammans med vår snickare. Ett inredningsprojekt kan variera i storlek från ett enskilt rum till en hel fastighet och vi tar med glädje emot alla olika inredningsuppdrag. Vi hjälper till att skapa rätt känsla med hjälp av färgsättning, val av tapeter, tyger, solskydd, sänggavlar, mattor och gardintillbehör mm. Med hjälp av våra duktiga sömmerskor syr vi både gardiner, kuddar mm.

 

VÅRA VANLIGA TYPER AV PROJEKT

 BOKA EN INREDARE I GÖTEBORG MED OMNEJD

Våra inredare Josefine och Catarina utgår ifrån vår studio, som ligger på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg. Mötet kan ske antingen på plats i studion eller via hembesök. För att boka inredningshjälp: ring 031- 711 98 50. Eller ta kontakt direkt med en av våra inredare nedan.

JOSEFINE SANDERSSON

Josefine är inredaren som ser till att varje projekt får en balanserad helhetskänsla. 
Med sitt trygga sätt ser hon till att alla projekt blir lösta i tid. 
Hon är hands-on, och tummar aldrig på detaljerna. 

 

josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57

CATARINA SJÖDIN

Catarina är full av energi och lyfter varje projekt med sin kreativitet 
och fantastiska känsla för färg och form. Med pricksäkerhet sätter
hon helheten och ser till att hålla i den röda tråden för projektet.

 

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58