Våra tjänster / Inredningshjälp

INREDNINGSHJÄLP

Tillsammans med dig skapar vi rätt känsla i ditt hem

Hemmet är idag en förlängning av vår personlighet och visar ofta vem vi är. Alla har olika intressen och förutsättningar. Valen är många och tid är en bristvara. Därför hjälper vi till med färgsättning, tapeter och gardiner för att skapa ett hem som passar just dig. Engelska Tapetmagasinet gör inredningsuppdrag för både privat och offentlig miljö. När vi inreder hem med tapeter, tyger och färgsättning är det dina behov och önskemål som står i fokus. Kanske har du en mood board vi kan utgå från eller så hittar vi tillsammans den känsla du vill skapa. Vi arbetar med ett stort antal leverantörer och kunniga hantverkare för att möta alla olika önskemål. 

 

Våra inredare hjälper till vid färgsättning, val av tapeter, tyger, solskydd, sänggavlar, mattor och gardintillbehör mm. Med hjälp av våra duktiga sömmerskor kan vi också erbjuda professionell sömnad av våra textiler såsom gardiner, kuddar, överkast och annat till ditt hem. 

 

1. Förberedande möte med någon av våra inredare.
Vi börjar med ett möte på telefon eller i butiken för att bilda oss en uppfattning om projektets storlek och vilka önskemål som finns. Vilken känsla vill du uppnå? Vilka praktiska behov finns? Vilka är de ekonomiska ramarna?

 

2. Kostnadsfri konsultation
Tillsammans med dig går vi igenom de rum du vill ha hjälp med och vad du tycker behöver göras samt din budget. En av våra inredare kommer hem till dig för att lyssna på dina önskemål och titta på passande förslag på både gardiner, tapeter och målarfärger. Vi agerar bollplank och ger tips och råd. Vi tar även de mått som behövs för att räkna ut till exempel antal rullar, mängd med färg eller gardinlängd.

 

3. Målare och snickare
När du vill ha hjälp med målning och tapetsering så kan vi alltid tipsa om en rad duktiga målare att anlita. Vill du ha hjälp att montera gardinstänger så samarbetar vi också med en duktig snickare som fixar detta åt dig.

 

Boka en fri konsultation direkt: 031-711 98 50

Önskar du prisuppgift? Maila dina mått och önskemål (gärna med bilder) till info@engelskatapetmagasinet.se

 

Inredningssuppdrag Göteborg

 

Hjälp med gardiner och tapeter i Göteborg

 

Stäng