Stäng
Inredningsateljé / Sömnad av gardiner

Måttbeställda gardiner från vår egen syateljé

Engelska Tapetmagasinet har en egen syateljé med duktiga sömmerskor som har gedigen erfarenhet samtidigt som de har koll på trender. Vi syr åt både privatpersoner, arkitekter, kontor, hotell och restauranger i hela Sverige. Vi har allt från klassisk gardinsömnad till kuddar, överkast, hissgardiner och annat till ditt hem eller kontor. Varje sömnad, stor som liten, är unik. Vare sig det är enstaka gardiner eller större projekt lägger vi ner vår själ i att det ska bli av högsta kvalité.  I butiken hittar du ett brett utbud av tyger med höga krav på designinnehåll och kvalité. Klassiska gardintyger och möbeltyger blandat med trendiga mönster och ny design.

 

Hos oss kan du välja på tyger i olika prisklasser och du hittar bland annat sammetstyger, linnetyger, satin, trevira, ull och mycket mer. Vad gälle ruppsättningar har vi allt från klassiska gardinstänger från Lindh, svarta gardinstänger i smide, eller handgjorda klassiska stänger. Vi har ett stort sortiment i butiken och ett urval av våra tyger hittar du i vår webbshop. Vi säljer även måttanpassade sokskydd från Luxaflex och Riviera. Är det något du söker som du inte hittar här, går det naturligtvis bra att beställa det ändå. Ring oss på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig.

Anlita inredare privat i Göteborg

BESTÄLL GARDINER I BUTIKEN

I vår butik är du omgiven av hela vårt sortiment. Tillsammans går vi igenom dina tankar och idéer och tar fram förslag. Under våra öppettider i butik är du alltid välkommen in för rådgivning. Är du i behov av mer hjälp med val av textilier kan du boka tid med vår kunniga butikspersonal. Du sköter då både mätning och montering själv. Känner du att du behöver hjälp med det praktiska, såsom mätning och montering, har vi även en lösning för dig. Se våra tjänster Gardinmätning eller Gardin Deluxe. Boka en tid direkt 031-7119850 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se

 

Kostnadsfri tidsbokning 60 min

STORA GARDINPAKETET

Riktar sig till dig som vill ha utförlig hjälp och en helhetslösning med val av gardintyger, mätning samt montering. Med fingertoppskänsla och lyhördhet för dina önskemål tar vi oss an ditt projekt. Så här går det till:

 

1. Ett första möte på plats i butiken för att diskutera dina önskemål, behov och budget.

 

2.  Hembesök hos dig. Vi tar mått och kommer med tips hur du ska tänka angående ditt val av gardiner.

 

3. Presentation av tygförslag hos oss. Tillsammans kommer vi fram till vad som passar er och ert hem bäst.

 

4. Återkoppling med prisförslag/offert och efter godkänd offert vi enligt överenskommelse.

 

5. Sömnad av vår egen syateljé

 

6. Montering av gardiner med både snickare och inredare på plats, enligt överenskommelse.

 

Pris: 650 kr / h exklusive tyger, sömnad och monteringssnickare.
Vårt första besök och vår mätning ingår vid köp över 30 000 kr

 

 

 

 

VI SYR GARDINER I EGEN SYATELJÉ

Våra duktiga sömmerskor syr allt till ditt hem. I vår egen syateljé sys allt från måttbeställda gardiner, hissgardiner, veckbandslängder, wavebandslängder till kuddar, överkast, franska 1700-tals rullgardiner, kappor, lambrekänger, öljettlängder, överdrag, dynor och sänggavlar. Vi skickar även till hela landet så kontakta oss gärna för en offert. 

 

 

 

GE MÖBLER NYTT LIV MED HJÄLP AV TAPETSÖR

Varför egentligen köpa nya möbler när du kan klä om dina favoriter? Kanske har du fyndat något på Blocket eller inhandlat något vackert på Bukowskis? Oavsett så hjälper vi dig att hitta rätt tyg för att lyfta din möbel. Vår egen syateljé klär om stolsitsar, syr dynor, sänggavlar och andra enklare tapetserarjobb på plats hos oss. När du vill klä om en fåtölj, soffa eller andra möbler samarbetar vi med tapetsörer i Göteborg och runt om i Sverige. Vi hjälper dig hitta rätt tyg och leverar sedan direkt till din tapetsör eller till dig. Vi har ett stort utbud av slitstarka möbeltyger för fåtöljer, soffor, stolar, sänggavlar, fotpallar eller annat som du vill klä om. Prata gärna med oss så hjälper vi dig på bästa sätt.