Våra tjänster / Projekt / Gardiner till sekelskiftesvilla i Örgryte

Gardiner till sekelskiftesvilla i Örgryte

Ett vackert sekelskifteshus är en dröm att få klä med textilier, tapeter, färger, gardiner och kuddar. Här blandas målade väggar med tapeter från William Morris och många vackra gardiner i de ljusa och luftiga rummen. Mönster och olika texturer blandas för att skapa ett personlig och rogivande hem. I flera av rummen har vi använt oss av måttsydda hissgardiner som ger en internationell och elegant känsla.

 

Foto: Jonas Lundberg

 

Hissgardiner sekelskifteshus Örgryte Morris
Inredare Örgryte gardiner
En internationell känsla med mönstermix och exklusiva material. Detta hem har vackra detaljer överallt - inget har lämnats åt slumpen. Vackra mönster med textilier från bland annat William Morris passar fint med de lister och stuckturer som finns i huset.
Blommiga gardin
Broderade gardinlängder sekelskifteshus
Ett vackert köksfönster ramas in av en ljusblå hissgardin i tyg från William Morris. Blandat med naturliga material på både bänkskiva och köksluckor blir helheten harmonisk och välkomnande.
Tapet Chrystanthemum Toile barnrum med sänggavel
Inred barnrum Chrysanthemum Toile tapet William Morris med hissgardin
Tapet Chrystanthemum Toile
Att inreda barnrum är bland det roligaste som finns - ett rum där barnens fantasi ska flöda. En inredning som ska gillas av barnen men samtidigt vara rogivande. Här kommer tapeten Chrystanthemum Toile till sin rätt och har kombinerats med en mörkläggande hissgardin med prickar i pastell.
Hissgardin vardagsrum rose
En del drar sig för att blanda mönster, men vem minns en fegis? Detta hem är ett tydligt bevis på att det visst går att blanda mönster ooch ändå behålla en stringent stil igenom hemmet. Detta personliga hem blandar våra egensydda  kuddar i tyg från GP & J Baker med klassiska bordslampan från Svenskt Tenn och det historiska tygmönstret Pink & Rose som hissgardin. Så fint!

 

Kontakta våra inredare

Engelska Tapetmagasinet erbjuder inredningstjänster för privata hem och offentliga miljöer. Bland våra kunder hittar du privatpersoner, kontor, restauranger och hotell. Våra inredare Josefine och Catarina utgår från vår butik och inredningsateljé på Västra Hamngatan 18 i Göteborg, men arbetar över hela Sverige. Beroende på ditt behov kan vi göra ett hembesök, ta ett första möte i vår inredningsateljé i Göteborg eller helt digitalt. Oavsett om du behöver inredningshjälp hemma eller vill skapa en trivsam miljö för dina restauranggäster, så hjälper vi dig från idé till montering. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

 

 

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57