Våra tjänster / Projekt / Gardiner till Hotel Royal

Gardiner och textil till Hotel Royal

Hotel Royal är inte bara Göteborgs äldsta hotell, utan även ett av landets äldsta. Sedan 1852 har gäster besökt och återkommit till denna pärla i centrala Göteborg. Detta familjeägda hotell är personligt och trevligt. Varje rum är unikt och och har vackra tyger på både gardiner, kuddar, sängkappor och möbler. Allt i en varm och ombonad känsla. Vi är oerhört glada att få hjälpa till att värna om den speciella och unika känsla som Hotel Royal kan stoltsera med.  Här trivs man som gäst!

 

Gardiner till hotellrum
Hotel Royal i Göteborg
Tapet i frukostmatsal på Hotel Royal i Göteborg
När man stiger in på Göteborgs äldsta hotell möts man av ett vackert handmålat glastak och ett mönstrat golv. En unik miljö där gäster kommit och gått sedan 1852. Deras mesta stamgäst har bott på hotellet till och från i 60 år. Royal ör ett fristående familjägt hotell där man är noga med detaljerna.
Hotell reception inredning
Lobby och hotellrum med gardiner och omklädda möbler

Kontakta våra inredare

Engelska Tapetmagasinet erbjuder inredningstjänster för privata hem och offentliga miljöer. Bland våra kunder hittar du privatpersoner, kontor, restauranger och hotell. Våra inredare Josefine och Catarina utgår från vår butik och inredningsateljé på Västra Hamngatan 18 i Göteborg, men arbetar över hela Sverige. Beroende på ditt behov kan vi göra ett hembesök, ta ett första möte i vår inredningsateljé i Göteborg eller helt digitalt. Oavsett om du behöver inredningshjälp hemma eller vill skapa en trivsam miljö för dina hotellgäster, så hjälper vi dig från idé till montering. Kontakta någon av våra inredare direkt för ett förutsättningslöst möte.

 

 

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57