Tyger
Tyger

Tyger
med mängdrabatt

Hos oss handlar du tyger på metervara med mängdrabatt. Här hittar du ett urval av våra tyger till gardiner och möbler, men tveka inte att kontakta oss om du är ute efter något speciellt. Skulle du behöva hjälp med sömnad hjälper vår syateljé gärna till med detta. I vårt breda sortiment hittar du varumärken som GP & J Baker, Liberty, Designers Guild, Romo, Manuel Canovas och William Morris.

Sortering: Artiklar per sida:

 

Tyger på metervara

Att använda sig av tyger i sitt hem ger en riktigt inredd känsla. Vare sig du ska ha gardintyger, klä om en möbel eller sy nya kuddar så hittar du tyget online hos oss. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt tyg till olika projekt, oavsett om du är ute efter stolstyg, tyg till prydnadskuddar, tyg till sänggavel, gardiner, möbler och mycket mer. Vi erbjuder designtyger på metervara med hög kvalité och från kända varumärken. Vi har de flesta tyger till gardiner i de flesta prisklasser och vi tar gärna fram en offert till dig. I vårt sortiment hittar du både enfärgade tyger på metervara samt mönstrade tyger med blommor, rutiga och skotskrutiga tyger, randiga tyger, prickiga tyger och mycket mer.

 

Möbeltyger av bra kvalitet

Hos Engelska Tapetmagasinet handlar du möbeltyger i olika kvalitet och i en mängd stilar. Botanisera bland slitstarkt möbeltyg i sammet, linne, bomull och andra vackra, blandade tygkvaliteter. När det kommer till möbeltyger är det viktigt att välja ett tyg med rätt slitstyrka. Slitstyrka i möbeltyg anges i Martindale, ju högre Martindale desto tåligare tyg. Möbeltyger för hemmamiljöer bör ha minst 15 000 Martindale och gärna högre om möblerna används ofta. I offentlig miljö slits tyger snabbare och därför rekommenderas minst 30 000 Martindale. Du hittar mycket inredningstyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899. Letar du efter tyger men inte hittar, så tveka inte att slå oss en signal på 031-711 98 50 eller maila oss på info@engelskatapetmagasinet.se så hjälper vi dig gärna.

 

Sömnad i vår egen syateljé 

Vår syateljé syr upp gardiner, dynor, kuddar, hissgardiner, överkast och mycket mer. Med lång erfarenhet och stor noggrannhet kan vi skapa det du behöver till ditt hem. Vi sköter allt från måttagning till montering. Kontakta oss gärna för en offert. I vår butik säljer vi även rullgardiner från Luxaflex, motordrivna rullgardiner, mörkläggande gardiner, hissgardiner, gardintofsar och gardinstänger.

 

Tyger från välkända varumärken

Vi har ett fantastiskt utbud av tyger för privat och offentlig miljö. I vårt tygsortiment hittar du bland annat varumärken som AstridGP & J Baker, Colefax & Fowler, Designers Guild, House of Hackney, Liberty, Manuel Canovas, Helene Blanche, Mark Alexander, Mulberry, Nina Campbell, Charles Burger, Josef Frank, Pierre Frey, Ralph Lauren, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris med flera.

 

Om Engelska Tapetmagasinet

Handla  tyger, tapeter, färg och inredningsdetaljer online. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


Mängdrabatt

Mer rabatt ju mer du handlar. Få upp till 15% i mängdrabatt online.
LÄS MER

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter.
Snabb och smidig leverans.
LÄS MER

Betala med Klarna

Välj mellan Swish, kort, faktura och delbetalning.
LÄS MER

Personlig service

Ring eller maila oss.
Vi hjälper vi dig gärna direkt.
LÄS MER