Stäng

Trellistapeter

Vi kan inte få nog av trellismönstrade tapeter. Trellis är det perfekta mönstret för till exempel en hall, en gästtoalett eller i trapphuset. Där man vill skapa en känsla men inget hysteriskt, helt enkelt. Beroende på typ av trellis och vilka färger, skapas också olika uttryck.Det blir desutom en perfekt "brygga" mellan olika rum om man inte vill ha enfärgat men inte heller för mönstrat. 

Klassiska mönster som aldrig går ur tiden

Vackert utan att ta för mycket plats. En klassisk trellismönstrad tapet går aldrig ur tiden och vi har ett stort urval av vackra mönster från bland annat Designers Guild, Farrow & Ball, Sandberg, Zoffany med flera. 

Klassisk gul trellistapet - Stanbury - Från Thibaut
Klassisk grå trellistapet - Viola - Från Sandberg
Klassisk vit trellistapet - Chinese - Från Designers Guild
Sandberg Viola
Tapet
780 kr
Sandberg Wilma
Tapet
780 kr

Sobra skandinaviska trellistapeter

Skandinaviska trellistapeter är ljusa och avskalade tapeter med neutrala färger. Grått, vitt och beige är färger som ofta står till grunden för de skandinaviska trellistapeterna men även blått och rosa är en återkommande färg. De skandinaviska trellistapeterna ger ett luftigt och avskalat intryck utan att det blir tråkigt. Tvärtom kan de ge liv och rörelse till ett annat tillintetsägande rum. Stora ljusa blombuketter lyfter fram den skandinaviska stilen och den passar lika fint på ett glasbord som på ett träbord. Den skandinaviska trellistapeten finns både i modernare mönster och med gamla medaljongliknande motiv.

Skandinavisk trellistapet - Josefina - Från Boråstapeter
Skandinaviskt avskalad trellis tapet - Lily - Från Boråstapeter
Skandinavisk trellistapet - Edith - Från Sandberg

Trellistapeter med twist

Dessa härliga trellistapeter kommer med en twist för dem som vågar lite mer. Så snyggt och annorlunda. Trellistapeter med twist är alltså trellismönster där även andra mönster uppenbarar sig i motiven. För exempel är några av våra utstickande trellistapeter prydda med: Krabbor, blommor, träd och hästar. 

Trellistapet med blommor - Jali Trellis - Från Cole & Son
Trellistapet med krabba - Crab - Från Barneby Gates
Trellistapet med träd - Spalje - Från Marimekko
Barneby Gates Horse Trellis
Tapet
1 250 kr
Barneby Gates Honey Bees
Tapet
1 250 kr
Barneby Gates Crab
Tapet
1 250 kr
Lim & Handtryck Nilsagården
Tapet
2 040 kr
Marimekko Spalje
Tapet
1 699 kr