Stäng
Varumärken / Brunschwig & Fils
Brunschwig & Fils

Brunshwig & Fils - tapeter och tyger

En anrik tillverkare av klassiska tapeter och tyger. De arbetar efter devisen ”good design is forever” och vi håller med fullt ut. Deras mest sålda mönster är zebramönstret Le Zebre, som blivit en klassiker i tidlösa hem. Detta mönster finns både som tapet och tyg. Hos oss handlar du komplett sortiment från amerikanska Brunchwig & fils med snabb leverans, mängdrabatt och fri frakt online.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Brunschwig & Fils
Sortering: Artiklar per sida:

 

Tapeter och tyger från Brunchwig & Fils

Engelska Tapetmagasinet säljer både tapeter och tyger från Brunchwig & Fils, som etablerades redan 1900 av Archille Brunchwig. Idag är Brunchwig & Fils fortfarande ett familjeägt företag med både tapeter och tyger av historisk eller modern karaktär. Mönster med fågeltapeter, botaniska tapeter och en del medaljongtapeter.

 

LYXIGA TAPETER OCH TYGER

Med Sveriges största sortiment av tapeter hoppas vi att du vill börja inreda ditt hem med oss. Engelskatapetmagasinet.se har ett brett sortiment av tapeter av hög kvalité och i alla prisklasser. Vad du än är ute efter så hittar du det hos oss. Du hittar tusentals tapeter och tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.  Unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail.