Varumärken  Brunschwig & Fils

Brunshwig & Fils - tapeter och tyger

Här handlar du tapeter från Brunchwig & Fils online. En anrik tillverkare av klassiska tapeter och tyger. De arbetar efter devisen ”good design is forever”. Vi håller med fullt ut. Deras mest sålda mönster är zebratyget Le Zebre som blivit en klassisker i tidlösa hem. Detta mönster finns både som tapet och tyg.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Brunschwig & Fils
Sortering: Artiklar per sida:

 

MÖNSTERKLASSIKER FRÅN BRUNCHWIG & FILS

Engelska Tapetmagasinet säljer både tapeter och tyger från Brunchwig & Fils, som etablerades redan 1900 av Archille Brunchwig. Idag är Brunchwig & Fils fortfarande ett familjeägt företag med både tapeter och tyger av historisk eller modern karaktär. Mönster med fågeltapeter, botaniska tapeter och en del medaljongtapeter.

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

PASSA PÅ!

UPP TILL 15% RABATT

I VÅR WEBSHOP

10% vid köp över 2000 kr

15% vid köp över 6000 kr

 

Läs mer

 

FRI FRAKT

Fri frakt när du handlar tapeter eller tyger.

 

HUR VILL DU BETALA?

Välj mellan kort, faktura eller delbetalning.

 

TAPETPROVER

Tapetprover och tygprover

Du kan beställa prov på de flesta tapeter och tyger hos oss. Gör beställningen direkt under tapeten eller tyget du är intresserad av.

 

FÅ INSPIRATION

Inspiration tapeter och trender

Shoppa efter stil >> 

 

 

Få vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress: *
Stäng