Stäng
Varumärken / Bluebellgray
Bluebellgray

Bluebellgray - tyger och kuddar

Blommiga, färgstarka och vackra tapeter och tyger från Bluebellgray, ett av Skottlands mest intressanta designhus. Deras karaktär har något unikt och känns som verkligen som konstverk. Hos oss handlar du komplett sortiment från Bluebellgray med snabb leverans, mängdrabatt och fri frakt online.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Bluebellgray
Sortering: Artiklar per sida:
Bluebellgray Big Archie
Tyg
1 170 kr
Bluebellgray Willow
Tyg
1 095 kr
Bluebellgray Grand Mode
Tyg
1 095 kr
Bluebellgray Petit Mode
Tyg
1 095 kr

Bluebellgray Philippe
Tyg
1 095 kr
Bluebellgray Devon
Tyg
1 170 kr
Bluebellgray Aria
Tyg
1 095 kr
Bluebellgray Fumiko
Tyg
1 170 kr

Bluebellgray Abstract
Tyg
1 095 kr
Bluebellgray Cait
Tyg
1 170 kr
Bluebellgray James Summer
Tyg
1 095 kr
Bluebellgray Anya
Tyg
1 095 kr

Bluebellgray James autumn
Tyg
1 170 kr
Bluebellgray Miki
Tyg
1 095 kr
Bluebellgray Keiko
Tyg
1 095 kr


Blommiga tyger från skottska Bluebellgrey

Engelska Tapetmagasinet säljer både tyger och kuddar från Blubellgrey. De startade 2009 och har snabbt växt till ett av Skottlands mest intressanta designhus.  Deras färgstarka mönster har blivit riktiga klassiker. Perfekt för sommarstugan, eller det vita hemmet som behöver en färgklick eller två. Hos oss hittar du både tyger och kuddar.

 

TAPETER, MÅLARFÄRG OCH TYGER

Med Sveriges största sortiment av tapeter hoppas vi att du vill börja inreda till hem med oss. Engelskatapetmagasinet.se har ett brett sortiment av tapeter av hög kvalité och i alla prisklasser. Vad du än är ute efter så hittar du det hos oss. Du hittar tusentals tapeter och tyger i vår webshop och ännu mer i vår butik som legat i centrala Göteborg sedan 1899.  Unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail.