Varumärken  Charles Burger

Charles Burger - tapeter och tyger

Här handlar du tapeter från Charles Burger online - en tapet och tygtillverkare med showroom i Paris. Företaget grundades 1860 och har sedan dess levererat eleganta tapeter med bland annat klassiska toiletapeter. Franska tapeter när det är som bäst. Passar både i herrgårdsmiljö som den moderna lägenheten. De gör historiskt korrekta reproduktioner av textilier från 1700- och 1800-talen. De är främst kända för ditt mönster Ballon de Gonesse.

Filtrera nedan eller byt varumärke
Charles Burger
Sortering: Artiklar per sida:

 

FRANSKA TAPETER FRÅN CHARLES BURGER

Engelska Tapetmagasinet säljer både tapeter och tyger från Charles Burger. Du hittar klassiska tapeter, med romantiska inslag och vackra toiler som passar både till tex sommarstugan eller barnrummet. Det mesta ger en känsla av parisiskt hotellrum. 

 

Handla tapeter, tyger, färg och inredningsdetaljer på nätet. Engelska Tapetmagasinet har hundratals varumärken, där unik design blandas med tapeter och tyger från de största leverantörerna. Vi har det alla andra har - och mycket, mycket mer. I vår webshop finns ett stort urval och i butiken finns tusentals fler mönster och kvalitéer. Vill du ha hjälp med tips och råd eller att räkna ut antal rullar så har vi alltid personlig service, både i butiken, per telefon eller mail. Välkommen att höra av dig!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

PASSA PÅ!

UPP TILL 15% RABATT

I VÅR WEBSHOP

10% vid köp över 2000 kr

15% vid köp över 6000 kr

 

Läs mer

 

FRI FRAKT

Fri frakt när du handlar tapeter eller tyger.

 

HUR VILL DU BETALA?

Välj mellan kort, faktura eller delbetalning.

 

TAPETPROVER

Tapetprover och tygprover

Du kan beställa prov på de flesta tapeter och tyger hos oss. Gör beställningen direkt under tapeten eller tyget du är intresserad av.

 

FÅ INSPIRATION

Inspiration tapeter och trender

Shoppa efter stil >> 

 

 

Få vårt nyhetsbrev!

Din e-postadress: *
Stäng