Stäng

TEXTILIER TILL GARDINER OCH MÖBLER

Gardintyger och möbeltyger

HANDLA DINA TEXTILIER ONLINE HOS OSS

Letar du efter de perfekta textilierna till ditt hem? Textilier sätter karaktär i hemmet och efter år av kala fönster inreder allt fler med gardiner. I vår butik har vi ett stort sortiment med alla välkända varumärken och här i vår webbshop har vi valt ut de mest populära. Tveka aldrig att ringa och fråga oss om du behöver något särskilt, så löser vi det. Vi säljer allt från enfärgade linnetyger till stormönstrade möbeltyger i sammet. Vår egen syateljé hjälper till med sömnad och om du vill ha något på studs finns ett urval av våra färdigsydda gardinlängder i linne. 

 

Textilier till gardiner, möbler och kuddar

Dags för nya gardiner? Kanske har du en gammal möbel du vill klä om? Då har du kommit rätt - vi erbjuder kvalitetstyger som förhöjer upplevelsen av rummet. Här hittar du textilier för alla smaker och till alla ändamål. Vi hjälper dig gärna med rådgivning om du är oviss om vilket tyg som passar just ditt hem. Du hittar snabbt och smidigt det du söker här på webben, eftersom våra tyger är indelade i olika kategorier. 

 

 

Förnya dina möbler med tyger

Ge möblerna ett nytt liv med tyger. Kanske har du en gammal fåtölj med ett tyg som är nött och slitet? Då kan det vara hög tid att restaurera möbeln med ett nytt fräscht tyg, som fortfarande lever upp till möbelns historiska arv i färg och mönster. Bläddra bland alla våra härliga tyger och du kommer garanterat att hitta något som passar din möbel perfekt. Att fästa nya tyger på möbler behöver inte vara speciellt komplicerat och oftast har du mer nytta av en häftapparat än vad du har av nål och tråd. Det är bara att dra åt och häfta fast tygerna på möbelns undersida och du får en möbel i toppskick med många nyförvärvade användningsår. Utöver att det är kreativt och roligt att klä om möbler - så är det även en perfekt miljöinsats eftersom du inte behöver köpa en helt ny möbel utan kan återanvända din gamla i ny skepnad.  

 

 

Våra mest populära tyger just nu

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% online. 

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer