Stäng

Vackra tapeter med fåglar

Att djurmotiv på kuddar, filtar och gardiner har blivit otroligt populärt kan knappast någon ha missat? Ett djur som ofta dyker upp i dessa motiv är just fåglar. På det färgglada djungelmotivet, högt uppe i träden bland apor som svingar sig fram, där hittar vi fågeln. Likväl på det enklare motivet där endast en svala och en kvist behövs för att skapa en vacker bild med känsla av harmoni. Även på våra tapeter ser vi mängder av djurmotiv och vi tänkte här lyfta just fågelmotiven. Nedan ser du några av dessa tapeter i olika stilar för att du enklare ska hitta din stil och förhoppningsvis även din favorittapet. 

 

Färgglad tapet med fåglar

Här har vi samlat ett gäng tapeter med livliga och färgglada fågelmotiv. Dessa tapeter drar blickarna till sig och lyfter rummet oavsett om det används till en fondvägg eller till rummets alla väggar. Nedan ser ni tre utvalda favoriter. Vissa av dessa tapeter, som den i mitten nedan, har ett motiv som sträcker sig över flera våder och skapar därför en stor bild över väggen istället för att mönstret hela tiden upprepar sig som på en vanlig tapet. Perfekt för dig som vill sticka ut ur mängden och ha något annorlunda. En till favorit är tapeten längst till höger nedan, Peacock, från Intrade. En vågad och lyxig tapet med motiv av påfåglar och blommor, där grunden utgörs av fågelns fantastiska vingar. Här i färgen petrol och guld, med en skimrande effekt. 

Tapet med fåglar - Flamingos - Från Cole & Son
Tapet med fåglar - Dusky Amazon - Från Villa Nova
Tapet med fåglar - Peacock - Från Intrade

Ljusa och gammaldags tapeter med fåglar

Här har vi samlat några av våra ljusa, mer gammaldags tapeter med fågelmotiv. De där som genast skapar nostalgikänslor ut i fingerspetsarna och påminner om din gammelfasters vardagsrum eller den där sommarstugan du alltid lekte i när du var liten. De som gör att man till och med, endast genom att kolla på dem, kan känna doften av en speciell parfym eller nybakat bröd. Ljusa tapeter som med sina nedtonade färgkombinationer och fågelmönster ger ett näst intill romantiskt uttryck. 

Tapet med fåglar - Songbird - Missprint
Tapet med fåglar - Crowe Hall Lane - Från Little Greene
Tapet med fåglar - Paradise Birds - Från Boråstapeter

Vackra tapeter från Emma von Brömssen

En av våra absoluta favoriter här på Engelska Tapetmagasinet är denna tapet från Emma von Brömssen. Ett vackert motiv med dansande tranor i 7 olika färgställningar. En tapet som hämtat inspiration från Japan, och som, trots sitt livliga mönster, har en perfekt färgbalans som gör att den fungerar även på större ytor.

Tapet med fåglar - Dancing Crane - Från Emma Von Brömssen
Tapet med fåglar - Dancing Crane - Från Emma Von Brömssen
Tapet med fåglar - Dancing Crane - Från Emma Von Brömssen

 

 

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% rabatt online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter och tyger. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>