Stäng
Inspiration / Tapet hall

HITTA RÄTT TAPETER TILL DIN HALL

Då hallen ofta är det första man möter när man besöker ett hem, är det också där de första känslorna kring ditt hem skapas. Många tycks trots detta glömma av hallen och väljer att lägga all sin energi på ”de viktigaste rummen” så som sovrum, vardagsrum och kök. Men, det finns väl inget trevligare än att mötas av en mysig och väl inredd hall när du besöker ett hem får första gången. Då din inredning beskrivs som en förlängning din personlighet, är hallen det första mötet. Välj en halltapet som representerar dig och resten av ditt hem väl. Nedan ser du vår topplista med de 12 populäraste tapeterna till hallen följt av inspiration för olika inredningsstilar. 

 

TOPPLISTA | TAPETER TILL HALL

INSPIRATION | TAPET TILL HALL 

När du ska inreda hallen finns det många vägar att gå och det är bara du och din fantasi som sätter gränser. Bestäm dig för en stil som passar dig och din personlighet och välj sedan en tapet därefter.  Kanske passar det dig att ha en ljus och öppen hall som skapar ro och ordning i en annars stressig vardag, eller kanske passar det bättre med en helt fantastisk mönstrad och färgglad tapet som återspeglar din bubbliga personlighet och som piggar upp i vardagen. Nedan ser du tre inspirationskollage med olika inredningsstilar till hall och tapeter som passar till varje stil.  

 

sober inredning med ljus tapet till hallen 

Den ljusa och sobra inredninsstilen har länge varit populär, framförallt i skandinavien, och fungerar med fördel i de allra flesta hem idag. Med stora, öppna ytor och tapeter i ljusa färger skapar de ofta en känsla av ordning och reda, vilket måga av oss idag behöver. Tapeter som matchar denna inredningsstil har vi gott om och vi har samlat några av våra favoriter i skyltfönstret nedan. 

Sober tapet till hall - Soft indigo - Från Boråstapeter
Tapet till hall - Wilma - Från Sandberg
Tapet till hall - Novule al tramanto - Från Cole & Son
Boråstapeter Berså
Tapet
899 kr
Sandberg Robin
Tapet
895 kr
Sandberg Murgröna
Tapet
1 045 kr
Sandberg Einar
Tapet
895 kr
Sandberg Viola
Tapet
895 kr
Sandberg Ginkgo
Tapet
1 045 kr
Sandberg Pine
Tapet
1 045 kr
Boråstapeter Linne
Tapet
899 kr
Midbec Henry
Tapet
859 kr
Sandberg Wilma
Tapet
895 kr
Sandberg Gabriel
Tapet
895 kr
Cole & Son Polo Stripe
Tapet
1 250 kr

Inred hallen med naturmönster på tapeten

Tapeter som kommer igen år efter år är de naturmönstrade tapeterna.  Med mönster av blommor, blad, träd och skog i mängder av olika färgställningar och utformningar går dessa tapeter aldrig ur tiden. I detta kollage slår vi ett slag för just träd- och bladmönster. De fungerar utmärkt i hallen och skapar genast en mysig och modern känsla. Nedan har vi samlat några av dessa tapeter i jordnära färger, är du däremot ute efter en färgglad variant hittar du det i vår webbshop.

 

Tapet till hall - Willow Bough - Från William Morris
Tapet till hall - Pure willow Bough - Från William Morris
Tapet till hall - Skog - Från Sandberg

Våga mer med en mönstrad halltapet

Då hallen ofta är ett mindre rum utan massa möbler som ska passa till kan det vara ett ypperligt tillfälle att välja den där mönstrade och färgglada tapeten som du tycker så mycket om. En sådan som talar helt för sig själv och som skapar ett fantastiskt intryck på egen hand, bara genom att finnas till. Matcha med ett snyggt sidobord att lägga nycklarna på eller en snygg klädhängare och stilen är satt. Ett roligare förstaintryck och presentation av ditt hem får du med en mönstrad tapet i din hall.

Tapet till hall - Dancing crane - Från Engblad & Co
Tapet till hall - The lotus papers - Från Farrow & Ball
Tapet till hall - Rose - Från Cole & Son

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på Instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår Instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% online. 

Läs mer

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig gärna direkt.

Läs mer

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer