Stäng

Kuddar i sammet

Ardmore kuddar och tyger

Kuddar i sammet

En snygg och mjuk sammetskudde blir ett fint inslag i din soffa eller säng. Lyxiga sammetskuddar finns i flera olika mönster och former. I butiken finns ett större urval, välkommen! 

 

Uppdatera soffan med nya kuddar i elegant sammetstyg

Känner du att det är dags att uppdatera hemmet, men har samtidigt ingen lust att köpa nya dyra möbler? Då är det perfekt att investera i några nya sammetskuddar, som förhöjer upplevelsen i rummet och skapar en lyxig och elegant känsla. Kuddar av sammet skapar en unik karaktär och passar till alla säsonger. Med dess sammetslena lyster och elegans leder ens tankar till svunna tider långt bort från en grå vardag och stress. Med sammetskuddar får du helt enkelt en härligare atmosfär där trivseln och lyxen står i centrum. 

 

Sammetskuddar - hållbart och elegant

Sammetskuddar är inte endast vackra att se på, de skapar samtidigt en tydlig karaktär till rummet. Dessutom är de mjuka och lena att luta sig mot, vilket gör dom mycket lämpliga i soffan. Att använda sammetstextilier är ett bra val av flera anledningar, inte minst för att det är extremt slitstarkt där tiden bara ger tyget mer patina eftersom det åldras på ett vackert sätt. Har du funderat på vilken nyans som skulle lämpa sig bäst i din soffa och i ditt hem? Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna. 

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% rabatt online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter och tyger. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>