Stäng
Inredningstjänster / Inredare-goteborg

SÅ HÄR JOBBAR VÅR STUDIO

Hemmet är idag en förlängning av vår personlighet och visar ofta vem vi är. Alla har olika intressen och förutsättningar. Valen är många och tid är en bristvara. Därför hjälper vi till med färgsättning, tapeter,  gardiner, textilier, mattor, stuckatur och solskydd mm. Vår studio gör inredningsuppdrag för både privat och offentlig miljö. Vi sätter dina behov och önskemål i fokus - kanske har du en mood board vi kan utgå från eller så hittar vi tillsammans den känsla du vill skapa. Vi arbetar med ett stort antal leverantörer och kunniga hantverkare för att möta alla olika önskemål. Boka ett besök direkt: 031-711 98 50.

Inredare Göteborg

1. Möte i butik

Vi börjar med ett möte på telefon eller i butiken för att bilda oss en uppfattning om projektets storlek och vilka önskemål som finns. Vilken känsla vill du uppnå? Vilka praktiska behov finns? Vilka är de ekonomiska ramarna? Tillsammans med dig går vi igenom hur vi skapar helheten på bästa sätt och sätter upp en plan för hur vi ska gå vidare.

2. Besök av inredare

På plats hos dig går vi igenom de rum du vill ha hjälp med och vad som ska göras. En av våra inredare kommer hem till dig för att lyssna på dina önskemål och titta på passande förslag. Vi agerar bollplank och ger tips och råd. Vi tar även de mått som behövs för att räkna ut till exempel antal rullar, mängd med färg eller gardinlängder.

3. Montering

Tack vare vårt stora nätverk av tapetsörer, snickare och målare kan vi ordna det mesta. När du vill ha hjälp med målning och tapetsering så samarbetar vi med en rad duktiga målare att anlita. Vill du ha hjälp att montera gardinstänger så samarbetar vi också med en duktig snickare som fixar detta åt dig.

KONTAKTA VÅRA INREDARE IDAG

Johanna Grönvall Nordlander

Johanna är inredaren som skapar den röda tråden genom ditt hem.
Med balans mellan material, färg skapar hon en helhetskänsla i hemmet.
Med sin stilsäkerhet ser hon till att varje miljö blir perfekt. 

 

johanna@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 59

 

 

Catarina Sjödin

Catarina är full av energi och lyfter varje projekt med sin kreativitet
och fantastiska känsla för färg och form. Med pricksäkerhet sätter
hon helheten och ser till att hålla i den röda tråden för projektet.

 

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58