Stäng

SÅ HÄR JOBBAR VÅR STUDIO

Hemmet är idag en förlängning av vår personlighet och visar ofta vem vi är. Alla har olika intressen och förutsättningar. Valen är många och tid är en bristvara. Därför hjälper vi till med färgsättning, tapeter,  gardiner, textilier, mattor, stuckatur och solskydd mm. Vår studio gör inredningsuppdrag för både privat och offentlig miljö. Vi sätter dina behov och önskemål i fokus - kanske har du en mood board vi kan utgå från eller så hittar vi tillsammans den känsla du vill skapa. Vi arbetar med ett stort antal leverantörer och kunniga hantverkare för att möta alla olika önskemål. Boka ett besök direkt: 031-711 98 50.

1. Möte i butik

Vi börjar med ett möte på telefon eller i butiken för att bilda oss en uppfattning om projektets storlek och vilka önskemål som finns. Vilken känsla vill du uppnå? Vilka praktiska behov finns? Vilka är de ekonomiska ramarna? Tillsammans med dig går vi igenom hur vi skapar helheten på bästa sätt.

2. Besök av inredare

På plats hos dig, går vi igenom de rum du vill ha hjälp med och vad som ska göras. En av våra inredare kommer hem till dig för att lyssna på dina önskemål och titta på passande förslag. Vi agerar bollplank och ger tips och råd. Vi tar även de mått som behövs för att räkna ut till exempel antal rullar, mängd med färg eller gardinlängd.

3. Montering

Tack vare vårt stora nätverk av tapetsörer, snickare och målare kan vi ordna det mesta. När du vill ha hjälp med målning och tapetsering så samarbetar vi med en rad duktiga målare att anlita. Vill du ha hjälp att montera gardinstänger så samarbetar vi också med en duktig snickare som fixar detta åt dig.

MÖT VÅRA INREDARE

Josefine Sandersson

Josefine är inredaren som ser till att varje projekt får en balanserad helhetskänsla. Med sitt trygga sätt, ser hon till att alla projekt blir lösta i tid. Hon är hands-on, och tummar aldrig på detaljerna. 

 

josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57

 

 

Catarina Sjödin

Catarina är full av energi och lyfter varje projekt med sin kreativitet och fantastiska känsla för färg och form. Med pricksäkerhet sätter hon helheten och ser till att hålla i den röda tråden för projektet.

 

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58