Stäng

Vi hjälper dig att inreda din lägenhet

Vi hjälper till att inreda alla typer av lägenheter. Vi inreder allt ifrån paradlägenheter och sekelskifteslägenheter till våningar. Våra inredare hjälper till att skapa rätt känsla för varje rum med hjälp av färgsättning, val av tapeter, tyger, solskydd, sänggavlar, mattor och gardintillbehör mm. Som alltid när vi inreder har vi allt fokus på att uppfylla kundens drömmar och visioner. Genom att först sätta riktlinjer i form av känslor och budskap man vill förmedla tillsammans med kunden, går vi steg för steg vidare mot den ultimata lösningen för varje inredningsprojekt. Våra inredare är noga med att skapa en röd tråd för varje individuellt inredningsuppdrag och därefter utforma en helhet som stämmer överens med den känsla som man vill förmedla i lägenheten. Med kunden i centrum skapar vi ett levande hem med ytor som utstrålar harmoni.

kontakta en av våra inredare redan idag

Är du i behov av inredningshjälp för ditt hem? Ta ett steg i rätt riktning och ta kontakt med en av våra inredare redan idag. Oavsett om du vill ha tips och råd, önskar prisuppgift eller vill boka en konsultation finns våra inredare på plats och kan svara på dina frågor. 

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

 

Personlig inredningshjälp till lägenhet med fokus på kunden  

Det finns många olika stilar att välja mellan när du ska inreda din lägenhet - och flera anledningar till att tänka en extra gång på hur du vill ha just din lägenhet. Då hemmet brukar beskrivas som en förlängning av din personlighet säger det en del om hur människor runt omkring uppfattar dig och vad de får för känsla av dig. Åt andra hållet är då alltså hemmet och inredningen en ypperlig chans för dig att få uttrycka dig själv och din personlighet. Mest centralt och viktigt är det att inredningen i ditt hem, din dagliga omgivning, spelar stor roll för ditt välmående och kan påverka ditt humör betydligt. Att veta vilken känsla man vill skapa kan för vissa vara lätt och för andra helt omöjligt, men att i praktiken förmedla känslan via inredningen är alltid en konst.

I det översta inspirationskollaget visar vi en modernare inredningsstil med fokus på tapeter och sammetstyger. Färgglatt är något många drar sig för, men att använda starka färger i mörkare nyanser ger ett mysigt men även elegant intryck. Mönstrade tapeter tillsammans med gardiner och kuddar i sammet kombinerat med supermoderna möbler och inredningsdetaljer känns alltid mitt i prick. 

Våra inredare hjälper dig att sätta stilen i din lägenhet

En stil som hela tiden återkommer är den sobra skandinaviska inredningen. Öppna ytor och ljusa färger på såväl väggar som textilier på möbler, kuddar och gardiner sätter stilen för denna trend. I detta kollage har vi även styrt inredningen med blommor och blad på textilier, mot det lite mer romantiska hållet. På så vis får man in lite mer mönster och färger i lägenheten utan att tappa enkelheten och ljuset i inredningen. Våra inredare har mycket kunskap kring att dra olika stilar åt olika håll för att göra lägenheten extra personlig och speciell. 

TRENDIG INREDNING MED KÄNSLA FÖR HISTORIEN

Byggnadsvård har blivit väldigt populärt de senaste åren och det finns idag ett stort intresse av renovera och inreda med respekt för tidsåldern som ens bostad är byggd. Våra inredare hjälper till att skapa rätt färgsättning, tapeter och gardiner för att få till balansen mellan de senaste trenderan och det tidlöst historiska. Bor man till exempel i en sekelskifteslägenhet finns det många vackra detaljer att framhäva så som stuckatur, takhöjd och vackra fönster och dörrar. 

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>