Stäng

Vi hjälper dig att inreda din villa

Vi har erfarenhet från olika sorters hus där vi inrett hela fastigheter såväl som utvalda rum och ytor. Inredningsprojekt varierar från äldre till nyare villor, stora som små. Att inreda ett helt hus kräver tid, kunskap och engagemang. Även ett enskilt rum är en utmaning för den som saknar tid, lust eller intresse. Som alltid när vi inreder har vi allt fokus på att uppfylla kundens drömmar och visioner. Genom att tillsammans med kunden först sätta riktlinjer i form av känslor och budskap man vill förmedla, går vi sedan steg för steg vidare mot den ultimata lösningen för varje projekt. Våra inredare skapar en röd tråd för varje individuellt inredningsuppdrag och utformar därefter en helhet som stämmer överens med den känsla vi vill förmedla. Vi hjälper er med val av tapeter, tyger, solskydd, sänggavlar, mattor, gardintillbehör och mycket mer. Med kunden i centrum skapar vi ett levande hem med ytor som utstrålar harmoni. 

kontakta en av våra inredare redan idag

Är du i behov av inredningshjälp för ditt hem? Ta ett steg i rätt riktning och ta kontakt med en av våra inredare redan idag. Oavsett om du vill ha tips och råd, önskar prisuppgift eller vill boka en konsultation finns våra inredare på plats och kan svara på dina frågor. 

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

Vi sätter stilen och inreder tillsammans ditt drömhus

Att veta vilken stil man vill ha i sitt hus är inte alltid lätt. Det svåra med att inreda villor är ofta att man vill variera sig med inredningen i de olika rummen, men ändå hålla samma röda tråd genom hela huset. Detta kan vara en utmaning även för den inredningsintresserade, då det kräver material- och färgkunskap samtidigt som man behöver ha ett öga för detaljer. Det finns många vägar att gå och stilar att välja mellan, det går även fint att blanda stilar, så länge du har en tanke och genomgående röd tråd bakom all inredning. Nedan visar vi några inspirationskollage för stilar vi jobbat med tidigare när vi hjälpt till att inreda villor.
Det översta kollaget är en genomgående lantlig inredningsstil med mycket linnetyger och mjuka färger. För att göra den lite modernare har vi även blandat in en föndvägg med medaljongtapet, inredningsdetaljer i svartmålat stål och en soffa i sammet. 

Morrisinspirerad inredningsstil till hemmet

Denna inredningsstil är en stor trend bland många inredningsbloggare och influencers. I dessa hus är de tapetserade väggarna med blommor och blad ett genomgående tema. Färgmässigt blandas de mörka dova färgerna som svart och mörkblått med ljusa naturfärger som ger härliga kontraster. Detta är en mångsidig inredningsstil som fint matchas med både modernare och äldre möbler, gärna i trä. Morrismönster på tapeter och textilier är väldigt populära inom denna inredningsstilen.

Skandinavisk inredningsstil till huset 

Den skandinaviska inredningsstilen beskrivs som ljus och avskalad, gärna med stora öppna ytor. Detta behöver inte betyda att allt ska vara vitt och tråkigt. Att i denna inredningsstil använda sig av mönstrade tapeter kan addera liv och rörelse till rummet. I detta kollage har vi valt två olika mönstrade tapeter med vit bakgrund och mörkare mönster. Vill man dessutom ge ett mysigare intryck så är det mitt i prick att använda sig av en varmare accent färg. I detta fall har vi valt den mörkare senapsgula färgen blandat med beige och brunt. 

Skandinavisk inredningsstil med raka linjer

Då vi ovan visade en mjukare skandinavisk stil i kollaget, kommer här en annan stil - fortfarande inom ramen för det avskalade skandinaviska, nämligen med rakare linjer och kallare färger. På samma sätt som du kan addera värme genom att lägga till textilier i varmare färger och inredningsdetaljer i t.ex. mässing så kan man även gå åt andra hållet. Att i grunden använda sig av svart, vitt och grått och kombinera med kallare metaller som stål och silver så ger det ett helt annat intryck och kan se väldigt elegant ut. Här kan det vara roligt att kombinera någon stark kall färg, som i detta fallet, gult.  

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Instagram

Följ @Tapetmagasinet på instagram och ta del av vår värld fylld med tapeter, inspiration och inredningsglädje.

Till vår instagram

Mängdrabatt

Hos oss får du mer rabatt ju mer du handlar. Upp till 15% online.

Läs mer här >>

Fri frakt

Vi har fri frakt på tapeter. Snabb och smidig leverans.

Läs mer här >>

Personlig service

Ring eller maila oss, så hjälper vi dig direkt.

Läs mer här >>

Smidig betalning

Betala smidigt med swish, kort, faktura eller delbetalning.

Läs mer här >>