Stäng

Inreda hus

Att inreda ett helt hus kan kännas både underbart och övermäktigt på samma gång. Det kräver både kunskap, tid och engagemang. Något som inte alltid finns. Utmaningen med att inreda ett hus är ofta att man vill variera sig med inredningen i de olika rummen, men ändå hålla samma röda tråd genom hela huset. Detta kan vara en utmaning även för den inredningsintresserade, då det kräver material- och färgkunskap samtidigt som man behöver ha ett öga för detaljer. Det är detta våra inredare gärna hjälper till med -de skapar en harmonisk helhet. Genom att tillsammans med dig först sätta riktlinjer i form av känsla och stil, går vi sedan steg för steg vidare mot den ultimata lösningen för varje projekt. Våra inredare skapar en röd tråd för varje individuellt inredningsuppdrag och utformar därefter en helhet som stämmer överens med den känsla vi vill förmedla. Vi hjälper dig med val av tapeter, tyger, solskydd, sänggavlar, mattor och mycket mer. 

MJUKA TONER OCH HISTORISKA MÖNSTER

Denna inredningsstil är en stor trend bland många inredningsbloggare och influencers. I dessa hus är de tapetserade väggarna med blommor och blad ett genomgående tema. Färgmässigt blandas de mörka dova färgerna som svart och mörkblått med ljusa naturfärger som ger härliga kontraster. Detta är en mångsidig inredningsstil som fint matchas med både modernare och äldre möbler, gärna i trä. Morrismönster på tapeter och textilier är väldigt populära inom denna inredningsstilen.

Ljust med toner av ockra och grått

Den skandinaviska inredningsstilen beskrivs som ljus och avskalad, gärna med stora öppna ytor. Detta behöver inte betyda att allt ska vara vitt och tråkigt. Att i denna inredningsstil använda sig av mönstrade tapeter kan addera liv och rörelse till rummet. I detta kollage har vi valt två olika mönstrade tapeter med vit bakgrund och mörkare mönster. Vill man dessutom ge ett mysigare intryck så är det mitt i prick att använda sig av en varmare accent färg. I detta fall har vi valt den mörkare senapsgula färgen blandat med beige och brunt. 

Kontakta våra inredare

JOSEFINE SANDERSSON

josefine@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 57

 

 

CATARINA SJÖDIN

catarina@engelskatapetmagasinet.se

Tel: 0733-98 39 58

 

 

VÅRA VARUMÄRKEN

Våra inredare jobbar med välkända varumärken och tar fram det som passar din budget och din stil. I vårt sortiment hittar du tyger och tapeter från varumärken som Astrid, Andrew Martin, Anna French, Baker, Boråstapeter, Christian Lacroix, Cole & Son, Colefax & Fowler, David Hicks, Designers Guild, Duro, Engblad & Co, Långelid / von Brömssen, Farrow & Ball, Fornasetti, Hanna Werning, House of Hackney, Intrade, Jane Churchill, Josef Frank, Lim & Handtryck, Liberty, Little Greene, Majvillan, Manuel Canovas, Midbec, MissPrint, Mulberry, Nobilis, Orac, Osborne & Little, Pierre Frey, Pip, Ralph Lauren, Riviera rullgardiner, Romo, Sandberg, Sanderson, Thibaut, William Morris, Zoffany med flera.