Våra tjänster / Projekt / Gardiner till konferensrum i Helsingfors

Gardiner till konferensrum i Helsingfors

Jools Groups stiliga kontor i Helsingfors fick nya gardiner som ramar in, ger karaktär och även hjälper till att ljuddämpa kontorsytorna. Gardiner till både kontor, konferensrum och reception. Att göra arbeten på distans är något vi är vana vid, och vi syr allt i vår egen ateljé. Det nedsänkta taket med sin belysning har här gjort att de har fått arbeta med kortare skenor för att ändå kunna dra gardinerna hela vägen upp i taket. Färgskalan är sober och tillsammans med de mjuka textilierna ger det en välkomnande känsla. 

 

 

Måttbeställda gardiner till kontor och reception
Gardiner till kontor och mötesrum
Våra inredare tar fram förslag på skräddarsydda gardiner som passar alla typer av kontor. De arbetar med en mängd projekt av olika storlek, budget och behov. Våra inredare hjälper till med allt från måttagning, förslag till montering.
Ljuddämpande gardiner till fina kontor
Måttanpassade gardinlösningar till arbetsplatser
Mattor är ett bra sätt att dämpa ljud som lätt kan uppstå på kontor, men också för att få det att kännas hemtrevligt och välkomnande. Mattor måste dessutom vara tåliga för allt det slitage som blir på ett kontor. Genom att välja rätt bland materialen sisal, ull och viskos så håller mattan år efter år. Vi arbetar med en mängd olika mattor som måttbeställs efter ytan som behövs.
Tåliga mattor till kontor

Kontakta våra inredare

Engelska Tapetmagasinet erbjuder inredningstjänster för privata hem och offentliga miljöer. Bland våra kunder hittar du privatpersoner, kontor, restauranger och hotell. Våra inredare Josefine och Catarina utgår från vår butik och inredningsateljé på Västra Hamngatan 18 i Göteborg, men arbetar över hela Sverige. Beroende på ditt behov kan vi göra ett hembesök, ta ett första möte i vår inredningsateljé i Göteborg eller helt digitalt. Oavsett om du behöver inredningshjälp hemma eller vill skapa en trivsam miljö för dina hotellgäster, så hjälper vi dig från idé till montering. Kontakta någon av våra inredare direkt för ett förutsättningslöst möte.

 

 

CATARINA SJÖDIN
catarina@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 58

JOSEFINE SANDERSSON
josefine@engelskatapetmagasinet.se
Tel: 0733-98 39 57